Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

FOTO. Traficanți de droguri prinși în flagrant în Satu Mare. Au încercat să vândă sute de grame de cannabis

Traficanți prinși în flagrant. Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Satu Mare, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au reținut două persoane care efectuau operațiuni ilegale cu droguri de mare risc.

Azi, 13 octombrie, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Satu Mare, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale – I.G.P.R, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.- B.T. Satu Mare, au surprins în flagrant delict, pe raza localității Satu Mare, un tânăr, de 23 de ani, din comuna Batarci, în timp ce încerca să comercializeze 483.8 grame de cannabis.

Pentru documentarea întregii activități infracționale, la aceeași dată, polițiștii au efectuat 3 percheziții domiciliare, pe raza județului Satu Mare.

Activitățile au vizat destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în traficul și deținerea de droguri de mare risc.

În urma cercetărilor efectuate a fost identificat un alt bărbat, de 26 de ani, din aceeași localitate, care ar fi introdus în țară și furnizat drogurile.

Față de cei doi s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate a Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

În activități au fost angrenați luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Satu Mare.

În urma activităților, au fost ridicate 483,8 grame cannabis. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic și deținere de droguri de mare risc.

Sursa – IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.