Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. Un nou sens giratoriu pe Botizului. Au început primele lucrări

După ultimele sensuri giratorii inaugurate în diferite puncte ale orașului cu scopul de a fluidiza traficul ori pentru a preveni accidentele, Sătmarul merge pe aceeași linie și se pregătește de construirea unei noi astfel de intersecții. Noul sens giratoriu va fi amenajat pe strada Botizului.

Sensul giratoriu va fi construit cu scopul de a ușura accesul în incinta noului supermarket Kaufland. S-au făcut deja primele marcaje în zona unde va fi amenajată noua intersecție, iar lucrarea va fi gata până la finalul anului.

Noul suparmarket Kaufland a prins deja contur, scheletul construcției fiind deja înălțat. Magazinul va fi inaugurat, conform estimărilor, la mijlocul anului viitor, undeva la începutul lunii iunie.

 

4 comentarii

  1. Riedl Rudolf Răspunde

    Strada Botizului începe de la str.Cimitirului pe stânga și de la str.9 Mai pe dreapta, până acolo este str.Henry Coandă: cred că acolo se amenajează un nou sens giratoriu.Cu stimă, RR

  2. hamster Răspunde

    Si pe Careiului vrem sens. Ati auzit Kaufland?

  3. Micro16 Răspunde

    Vom bate recordul mondial la sensuri pe kilometru de stradă.la ceva e bun și Satu Mare

  4. giovanni Răspunde

    Fac sens giratoriu pe un spatiu verde care erau copacii plantati de ani de zile pe care iau tăiat fără nici o problemă,care cat de cat tinea un filtru pt praf , zgomot si poluare de la masini si au intrat cu trotuarul si soseaua in casele oamenilor dar cei intereseaza pe cei de la cadastru si primărie (banii sa iasa asta e important).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.