Ultima actualizare: azi, 23:13
Locale

FOTO. Un renumit fast food turcesc vine la Satu Mare

Un renumit fast food turcesc vine la Satu Mare. Ziarul Financiar anunţă că Dabo Döner are planuri să se extindă în mai multe oraşe din ţară, inclusiv în judeţul nostru.

Dabo Döner a ajuns să acopere oraşele mari şi medii ale ţării cu un total de 29 de unităţi, dintre care 27 în sistem de franciză.

Fondatorii caută parteneri pentru a se extinde în sistem de franciză în mai multe centre urbane din ţară precum Bucureşti, Satu Mare, Deva sau Arad, dar şi la Londra.

„Primul fast-food Dabo Döner s-a deschis în mai 2013 în Sibiu. Această afacere a pornit în urma unei colaborări cu Atlantik Döner din Nürnberg (o afacere de tip Döner kebab din Germania – n.red.). Afacerea a început bazându-se pe experienţa acumulată pe parcursul a 16 ani de activitate în domeniu a adminis­tratorului societăţii“, spun oficialii Dabo International SRL, compania care a por­nit businessul Dabo Döner, citați de zf.ro.

Probabil că acest fast food va fi deschis în mall-ul NEPI.

13 comentarii

 1. Trayan Răspunde

  Cartofi pai, Cola, carne second hand, sa moara copii nostri, traiasca turcul

  • y Răspunde

   Se vede că nu știi ce e aia mâncare turcească. O fi și cola și cartofi pai pe acolo dar asta numai de dragul nostru. Pe acasă la el pentru asta turcul ia bătaie.

 2. ? Răspunde

  Nu sunt turci ,sunt nemți,sediul central in Ro este la Sibiu,este franciza aproximativ 50000 Coco investiția,taxa o singura data in primul an 5000 Coco ,90%din produse vin congelate din Germania.preturi medii spre mari,calitate si gust ceva mai sus ca la Gemeli,destul de curat ,personal amabil (cel puțin unde am fost eu).nu e ceva sa cazi pe spate .sunt curios cine bagă atâția bani + chiria pentru niște șaorme .Cat despre NEPI ,eheheee o sa curgă multă apa pe sub pasarela pietonala pana o sa se construiască.
  PS.nu are absolut nici o legătura cu kebabul turcesc ,doar denumirea…

  • y Răspunde

   Asta știu și eu. Eu oricum nu sunt fan fast-food deloc, prefer mâncarea de acasă. Dar decât McDonalds cu hamburgerul lor care nu se strică nici după trei luni, mai bine ăștia.
   Iar pasaj pietonal peste Someș o să avem când va construi NEPI pentru clienții lui. Primăria este zero barat când e vorba de investiții. Bine că salarii și-au făcut ca de Germania. Ieri am văzut că Boc la Cluj are 3500 euro pe lună. Dar ăla măcar mai face ceva-ceva. Al nostru și oxigenul consumă degeaba.

  • Pop Ioan Răspunde

   Am comandat simbata trecuta 2 pizza de la Gemelli.La capitolul gust era sub orice critica.Mai demult arau gustoase,acum….am ramas “cu un gust amar”.

 3. Norick Răspunde

  Să vină cât mai mulți. Concurența mare este în favoarea clienților. Și nu în ultimul rând se crează și ceva locuri de muncă în plus. ➕. ☺️ ?

 4. Ciprian Răspunde

  Vom avea 50 de mall-uri, fast food- uri si alte cele…dar si vreo 50 de sensuri giratorii

 5. Unul Răspunde

  Mai vin sa mai imprastie mult cancer si altii

 6. Una Răspunde

  Acestea sunt produse cancerigene 100%.

 7. GB Răspunde

  Șaorma de berbecuț!!
  Ca la Ploiești
  Mai rar găsești
  Pe plaiurile ardelenești.

  Recomand gurmanzilor
  E în centrul orașului,
  Și după gustarea oilor
  Uiți de vită, porc sau pui.
  Mă închin.

 8. SANTA CLAUS Răspunde

  Credeti ca mancaruri romanesti nu sunt cancerigene ???????? ……vai si amar de noi !!!!
  Pentru aia nu putem vinde carne de porc in UE ????
  Din Romania nu cumpara nimeni miere ca sunt pline cu antibiotice
  Cerealele sta in porturi ca nu cumpara nimeni
  Porumb modificat generic
  Pui pline cu vaccinuri
  etc
  etc
  etc

 9. Una Răspunde

  Moarte sigura si rapida.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.