Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. Vântul a dezvelit hotelul Dacia. Adevărata faţă a dezastrului

Vântul din această zi a dezvelit hotelul Dacia din municipiul Satu Mare. Prelata care acoperea faţada s-a desprins şi a căzut, arătând lumii adevăratul dezastru în care se află clădirea. Unele geamuri nici măcar nu sunt închise, iar imaginile sunt de-a dreptul dezolante.

La faţa locului au ajuns oamenii omului de afaceri Vasile Ţânţaş care au început să tragă de prelată, să nu cadă peste trecători.

 

21 comentarii

  1. s.m Răspunde

    Era singura cladire reprezentativa din acel oras care aparea pe multe carti postale,felicitari,poze cu nuntasi,anunturi cu evenimente care urmau sa fie tinute in acel oras etc.

    Pacat de cladire, pacat de efortul celor care au construit si au finantat aceasta cladire, pacata de istoria lui si cel mai mare pacat ca aceasta cladire sa construit in Satu Mare. Poti sa ai bani si locuri de munca bine platite, poti sa stai pe terasele de pe corso(iti pica tencuiala in cap dar ce conteaza pentru unii) si cand iesi in oras si vezi aceasta cladire candva emblematic pentr oras…….

  2. Jackie Kocsan Răspunde

    Tantas a iesit din puscarie… Interesant ca portalul nu a scris despre acest maret eveniment…

    • y Răspunde

      Ar trebui obligat Țânțaș să stea acolo dacă tot e al lui. Poate atunci s-ar mișca ceva. Măcar ar mai închide niște uși și geamuri din cauza curentului.

  3. ff Răspunde

    cum vorbesti mai tradatorule, Hotelul Pannonia a fost spurcat de bozgori, la fel si liceul eminescu, unio , slavici, la fel si teatrul, filarmonica, toate sunt facaturili diavolului, acum e in mana noastra, la fel si strandul si curg banii doar la noi in buzunar, hai si tu alaturi de noi , testul e sa furi rugandu-te, e simplu

    • ff Răspunde

      am uitat, te primim pe
      gratis daca ai ucis cu masina, preferabil la Ciuperceni, bonus numere de imatriculare BNY

  4. y Răspunde

    Ar trebui să schimbați titlul în ”Ziua porților deschise la ruinele fostului hotel Dacia”.

  5. Pcr Răspunde

    Bai mai terminati odatà !!!,lasati omul ìn pace !!!,Cînd o sa aibă banii o să-l renoveze !!!

    • y Răspunde

      Asta nu e chiar așa. Nu e anexa lui gospodărească din Certeze. Are niște obligații conform legii 50 și conform autorizației de construcție. Care obligații din 2010 sunt de mult scadente.

      • Mai Coica Răspunde

        Mai y, ce vorbesti, conform, obligatii, PSD-ul e legea, noi zicem ce vrei, cine nu e cu noi e prosti. Ia mai cara-te la o scola de partid.Mucosule.

    • Coica Răspunde

      Da nu-i om, e popa.

  6. Djelu Răspunde

    Noi vrem reamenajare: Parter Saormarie, Mici si ciorba de burta, langa tarcul de oaie Da-ea, etaju unu birouri senatoriale PSD, ferestre termopan cu din alea , clante aurite, WC cu apa curgatoare, Cabinet Firea cu servetele umede, etaj 2 loc pentru VIP, parcare BMW si cabinete Coica. Iar acoperisul, ce p–la, puneti tabla galvanzata sa fie frumosu.

  7. Anca Răspunde

    Buna ziua de ce nu mergeți la Camarzana sa cercetați cazul de sâmbătă 28.10.2017 și sa îl puneți pe net și la tv

  8. laurentiu Răspunde

    Nu s-a laudat keserkeni-in CAMPANIE – ca rezolva problema???? Dar nu, ingerasul de el nu e de vina! 🙂 ne crede prosti!

    • abc Răspunde

      Nu! A zis că încearcă să găsească soluție la problemă pe timpul mandatului. Dar UDMR ar putea ieși pe interval cu niște bănet de la toarășu Szabo și exprimașul Ilyes. Știu ei foarte bine de ce spun asta.

    • Unu' Răspunde

      CUIE MOICA!

      • Atent Răspunde

        Unule spunei asta la Maskulica care stie toate ptr toti de la strazi la cafenele , de la borduri la parcari ! Mai nou incepe sa de a lectii primarului !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.