Ultima actualizare: azi, 14:04

Locale

FOTO& VIDEO. Traficanţi de droguri săltaţi în Micro 17

Traficanţi de droguri săltaţi în Micro 17. Mai multe persoane au fost luate pe sus de mascaţii de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 16,00 la intrarea în Micro 17 şi a fost filmat de mai mulţi sătmăreni care au asistat la descinderea mascaţilor. Poliţiştii au oprit o maşină de culoare neagră înmatriculată în Ilfov în care  se aflau trei bărbaţi şi o femeie.

Toate cele patru persoane au fost culcate la pământ, maşina le-a fost percheziţionată, după care au fost duse la sediul IPJ pentru audieri.

Se pare că erau urmăriţi pentru trafic de droguri.

Deocamdată nicio instituţie nu dă niciun  detaliu pe această temă.

Vom reveni cu detalii.

3 comentarii

  1. :))) Răspunde

    Video de calitate!:)) 240p in 2017 :))

  2. Primat Răspunde

    Asculta Gabore pentru astia ai dat autorizatie ma magarule…in loc sa te preocupi de siguranta copiilor nostri tu te legi de cei de la LIDL….Magari din adminstratie …plecati odata …auzi Gabor…tu esti intreg la cap..ai dat vreun test psihologic la angajare…nu ai toate tiglele pe casa magar ce esti…

  3. maria Răspunde

    Primarul n-are legatura cu drogatii, cu accidentele,cu boschetarii..si cu alte minuni…pentru asta sunt alte persoane platite sa rezolve aceste probleme…fiecare cu treaba lui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.