Ultima actualizare: ieri, 22:15
Locale

FOTOGALERIE. Tractor forestier fabricat în orașul Ardud!

Tractor forestier fabricat în orașul Ardud! De curând, S.C. Roteca S.R.L. a lansat modelul „TAROS 80”, primul tractor forestier fabricat în totalitate în orașul Ardud.

Tractorul are o greutate de 9300 kg și este echipat cu motor de 104 kW(141 CP), capacitate cilindrică de 4500 cm3, turație maximă de 2200 rot/min, transmisie hidrostatică tip Rexroth, cutie de distribuție cu două trepte de viteză, sistem de frânare cu 2 circuite cu discuri umede incluse în axe, capacitate rezervor carburant de 160 litri, sistem hidraulic, sistem electric, cabina izolată fonic și contra vibrațiilor, încălzită; indicatoare la bord: turometru, contor ore de funcționare, indicatori temperatură motor, nivel carburant.

Pe lângă toate aceste caracteristici, tractorului mai este echipat cu: lama față 2200 mm lațime, scut hidraulic de spate 2200 mm lațime, extinctor, trusă medicală, triunghi reflectorizant, cutie cu scule. Telecomanda radio pentru troliu, telecomanda radio pentru conducere, grefierul frontal monat pe lamă sunt opțiunile suplimentare pe care acest tractor le mai poate conține.
„TAROS 80” a fost apreciat și expus pentru prima dată la Târgul Internațional Forestier de la Zinzin, din județul Brașov, organizat în perioada 28 – 30 septembrie 2017.

Ardudenii au astfel numeroase motive de a se simți mândri, prin acest proiect S.C. Roteca S.R.L. devenind și cea de-a doua mare firmă producătoare de ultilaje forestiere din țară.

La puțin timp de la lansare, spre surprinderea societății, „TAROS 80” a fost vândut și deja a pornit spre Germania.

2 comentarii

  1. escape Răspunde

    Ar trebui sa fim mandri toti din judet / zona. Este un lucru senzational. Productia ar fi sectorul care salveaza economia, nu hotia si comertul. Felicitari !

  2. Satmareanca Răspunde

    Felicitari si mult succes in continuare! Poate un articol/reportaj mai amplu privind provenienta pieselor, subansamblelor etc. si a firmei care il produce nu ar strica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
A băut bine și s-a urcat la volan. La scurt timp, s-a izbit de un stâlp de beton

Un puștan cu multă adrenalină s-a urcat băut la volan și s-a oprit cu mașina într-un stâlp de beton.  La...

Închide