Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

FOTO& VIDEO. Accident mortal pe Lucian Blaga. Cum s-a petrecut totul

Accidentul mortal petrecut astăzi pe b-dul Lucian Blaga din Satu Mare a fst cauza de viteza excesivă şi depăşirea neregulamentară.

Potrivit martorilor, un autoturism VW Golf a vrut să depăşească, având  viteză  foarte mare, un autoturism Opel Vectra ce se afla în fața sa și voia să vireze la stânga pe o stradă lăturalnică. Golful a lovit Opelul în partea din stânga față, după care a fost proiectat pe partea stângă, a rupt un stâlp de lemne pentru internet și s-a izbit cu violenţă de un cap de pod.

Trei persoane au rămas încarcerate, şoferul, pasagerul din dreapta şi o altă persoană care, nu se ştie cum, a ajuns în portbagaj.  Aceasta din urmă a fost scoasă fără suflate din autoturism. În urma impactului au rezultat patru victime ce au ajuns la spital, din care una în stare foarte gravă.

Traficul rutier a fost blocat mai bine de o oră.

Vom reveni cu detalii.

 

Un comentariu

  1. vesel Răspunde

    ascultati la ei, cercetata soferita. medaliata trebuie(nu mare medalia ca mor doar 2 din 5 tigani), primarul nu mai are de platit ajutor social, nu mai ne violeaza copiii si nevestele, nu mai fura, nu mai inseala, nu mai vand droguri la copii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.