Ultima actualizare: azi, 15:28
Locale

HALUCINANT. Mesajul unei asistente, după tragedia din Negreşti Oaş: Nașteți acasă!

Mesaj halucinant transmis de o asistentă medicală în cazul copilului decedat la Spitalul din Negreşti. Asistenta Mariana T, fostă angajată a Spitalului Judeţean Satu Mare, le-a transmis celor care s-au exprimat în cazul copilului decedat, să nască acasă.

Nasteti acasa nu i tot blamati atit! Eu stiu ca cer ajutor cind ma depaseste ceva.. Doctor nu se poate face oricine… Dar orcine ii blameaza.. Hai sa fim seriosi“, este mesajul transmis de asistentă.

Cel mai trist este însă răspunsul ce i l-a dat o mămică: Eu stiu cum e sa pierzi un copil in acel spital. Cu zambetul pe buze te minte medicul in fata”.

Amintim că o gravida în 9 luni a adus pe lume un copil mort după ce medicii din maternitatea de acolo au lăsat-o să zacă o noapte întreagă, în dureri cumplite, în loc să-i facă cezariană. Motivul pentru care nu au operat-o este incredibil. Maternitatea nu avea anestezist noaptea.

Conducerea Spitalului a transmis că în acest caz medicul responsabil a respectat legislaţia în vigoare, nefiind vinovat cu nimic.

2 comentarii

  1. Aryans Răspunde

    Nu. Vá este ursine sá vá bateti joc de durera unei mame chair nu stiti ce seamna sal poarte in burtica
    noua luni nu vie rusine criminalilor sá vá dea dumnezeu sá nu mai practicatii munca de doctor niciodata nu vie rusine numa bani vá intereseaza sa nu vá de a dumnezeu nici un bani nu vie rusine cretinilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.