Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

IMAGINI BLURATE. Un fost polițist a înjunghiat cu cuțitul câinele vecinului

Scene de o cruzime ce doar în filmele horror se pot vedea s-au întâmplat la Carei, unde un fost poliţist a tăiat cu cuţitul gâtul unui câine din vecini. El a fost oprit de un alt bărbat care a dus de urgenţă medicul la veterinar. S-ar putea ca patrupedul să nu supravieţuiască.

Proprietara câinelui va depune plângere la Parchet.

Cazul a fost relaltat pe larg de voluntarii de la Asociaţia Puffi Carei:

Bestii cu chip de om!
Azi in timp ce ma aflam la cabinetul veterinar al dr. Csaba Hund, intra un domn respectabil cu un catelus in brate,il tine ca pe un copilas, si intreaba … daca in cabinet acum este un medic veterinar? Primul om cu care s-a intalnit in cabinet eram eu, i-am raspuns ca ,da, dr. Julia Suto este in cabinet. Sigur ca primul lucru care l-am intrebat , vazand catelul plin de sange… la lovit o masina? Nu doamna, un excroc, un criminal, a vrut sa-l omoare ! L-am intrebat vazand cat de marcat , si socat este, cu bietul sufletel in brate, eram sigura ca este catelul sau. Nu, este catelusul vecinei mele… trebuie sa il salvam, daca se poate! Catelusul este de talie mica, foarte frumos, locuieste in viile vechi, zona Tireamului. Am fost si sunt socata de ce am vazut ce ia facut bietului catel, practic ia infipt un cutit in gat. Domnul foarte marcat de fapta savarsita cu atata cruzime fata de acest biet catelus, imi spune ca faptuitorul este un fost politist, acum in pensie. “Doamna, acest criminal trebuie pedepsit”! Sunt
de aceasi parere, faptuitorul trebuie sa raspunda in fata legii pentru fapta savarsita cu atat cruzime fata de aceasta necuvantatoare, potrivit Legii nr. 205/2004 privind protectia animalelor.Din pacate s-ar putea ca bietul catelus sa nu supravietuiasca, rana a fost adanca.Proprietara catelului, bineinteles a facut plangere la Parchetul de pe langa Judecatoria Carei si la Politia Municipiului Carei, pe care o va depune luni la prima ora.

19 comentarii

  1. alin Răspunde

    Scrie adresa pilitistului…..gunoi de om

  2. Pop Ioan Răspunde

    Dr.Enatescu il asteapta cu bratele dechise,cu camasa de forta pregatita.Din pacate daca e fost politist,va scapa nepedepsit.Rezultatul va fi ca bietul ciine vroia sa se sinucida.Dati-i numele sa stim cacaturile dintre noi.Azi a injunghiat ciinele vecinei,miine urmeaza copilul sau nepotul altei vecine.

  3. y Răspunde

    Câinele de l-a deranjat pe milițian înseamnă că acel animal a mirosit căcatul din interior. Câinele simte omul rău. Sper că l-a mușcat totuși pe milițian.

  4. stan Răspunde

    Din subtitlu: “El a fost oprit de un alt bărbat care a dus de urgenţă medicul la veterinar”

    Voi vedeti ce scrieti?

  5. Pulitist Răspunde

    “Un fost polițist din municipiul Carei este acuzat că a tăiat cu brutalitate gâtul căţelului unui vecin de vie pentru simplu fapt că se juca cu câinele său.” https://opiniedecarei.com/2017/10/14/bestie-cu-chip-de-om-un-fost-politist-din-carei-a-injunghiat-un-catelus-in-zona-gatului/

    Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte!
    Ii luam cainele lui nea pulitist si acolo de fata cu el il sugrumam pana nu mai misca. Bineinteles dupa caine urma el sa fie bagat in spital.
    Mare noroc ai avut cacatule, cu toate cutitele de pe lumea asta nu puteai sa te aperi, javra ordinara ce esti.

  6. Giana Maria Răspunde

    Puneți numele polițistului criminal să îl știe toată România.
    O țară întreagă și nu numai este oripilată de această bestie umană care a comis o asemenea atrocitate.
    Dat pe mâna autorităților și băgat la închisoare, acolo să-i putrezească oasele.

  7. el Răspunde

    poate dragutul de catel o fi muscat copilul politistului. trebuiesc aflate cauzele inainte de a da cu parul(vorba).

  8. Unul Răspunde

    Sau o lătrat ca prostul.

    • y Răspunde

      Și ? Data viitoare să ai la tine cuțitul când fac scandal copii vecinului sub geam. Se vede că nu ai aâine, câinele nu latră fără motiv, poate pulițaiul a trecut în vecini.

      • Unul Răspunde

        Auzi bă y să nu-ți torn eu cumva ție o găleată de apă fierbinte sub geam, să-ți revii

        • y Răspunde

          Eu cred că un câine are mai multă minte ca tine. Și cred că la faza asta prostul de câine a lătrat că el atâta știe să facă iar din milițian a ieșit educația aia bună. Nu poate avea un motiv întemeiat cretinul doar dacă era autoapărare. Sau poate el l-a provocat pe animal. Iar apa fierbinte păstrează pentru tine, poate soția vrea să taie niște găini. Îmi place că unii își dau cu părerea despre câini dar ei nu au. Eu țin câini de peste 30 de ani. Și acum am unul de 5 ani pe care l-am luat de la Freelife. Așa că te rog ….

  9. y Răspunde

    Și ? Data viitoare să ai la tine cuțitul când fac scandal copii vecinului sub geam. Se vede că nu ai câine, câinele nu latră fără motiv, poate pulițaiul a trecut în vecini.

    • Pop Ioan Răspunde

      …sa fure,pardon sa imprumute ceva fara stirea vecinei.Fructele vecinului (vecinei) sint mult mai dulci ca ale tale.Dati-i numele si adresa sa nu aiba curaj sa iasa nici din casa in curte,

  10. Ham ham Răspunde

    O fi neam cu Vișinescu, milițianul !

  11. Unul Răspunde

    Mai ştii ?

  12. GB Răspunde

    Să omori este păcat
    Dumnezeu nu ți la dat,
    De te-ncumeți să o faci
    Blestemat să fii la draci.

    Vina este și mai mare
    Dacă gestul scuză n-are,
    Doar gândire de mișel
    Scârbă mi-e de om ca el.
    Mă închin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.