Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Inconștiență pură! A intrat pe contrasens și a provocat un accident care putea avea urmări tragice

Inconștiența la volan parcă nu are limite. La data de, 28 octombrie, în jurul orei 23:30, polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au fost sesizați despre faptul că între localitățile Tămășeni și Halmeu a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime omenești.

Deplasându-se la fața locului au constatat că un bărbat, de 32 de ani, din localitatea Batarci, aflându-se la volanul unui autoturism, într-o curbă la dreapta a pătruns pe contrasens  intrând în coliziune au un alt autoturism care se deplasa din sens opus. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a șoferului care a produs accidentul și rănirea ușoară a celuilalt.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru cel dintâi menționat și negativ pentru cel din urmă.

Împrejurările comiterii accidentului sunt cercetate în dosar penal constituit pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

Un comentariu

  1. cetatean Răspunde

    La cate accidente in ultima perioada, mai ales cu trandafirul sub nas ,,alcool,, legislatia rutiera ar trebui revizuita. Pe viata cu interdictia de a mai conduce, iar cand sunt victime fie ranite fie decedate tot pe viata cu executare. Apropo, unele categorii de autoturisme nu mai sunt dotate cu semnalizare sau nu gaseasc comanda? ca mai nou nu se mai semnalizeaza deloc la schimbarea sensului de mers! Ori acel articol a fost scos din codul rutier? Si de aici se intampla accidente destul de frecvent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.