Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

Piața amenajărilor interioare, în boom. Leroy Merlin vine la Satu Mare

Piaţa românească a amenajărilor interioare este în plin boom şi nu se va opri curând. Atât piaţa imobiliară animată, cât şi creşterea economică de care au început să profite şi oraşele mai mici aduc marilor retaileri din bricolaj creşteri anuale de business de două cifre şi intenţii de expansiune, a declarat azi şeful Leroy Merlin Romania, Frederic Lamy, citat de economica.net. Cu această ocazie, şeful retailer-ului de bricolaj a dezvăluit o parte dintre planurile francezilor de a se extinde şi în Bucureşti şi în alte oraşe din țară în următorii ani.

Retailerul francez are în prezent 16 magazine în toată ţara, pornind de la doar unul în 2014. “Piaţa ne permite, credem noi, ca până în 2025 să creştem la 35 de magazine în toată ţara. Din care 10 în Bucureşti. Vedem că Bucureştiul evoluează după modelul Varşoviei. Acolo avem 10, şi aici vom avea tot 10”, a mai declarat Lamy, citat de economica.net. Acesta a mai menționat că Leroy Merlin are în vedere să deschidă magazine și în alte orașe din țară, printre care Târgovişte, Focşani, Galaţi, Brăila, Slatina şi Satu Mare.

Şeful Leroy, venit în 2014 la conducerea afacerilor din România, insistă că clienţii şi-au mutat interesul de pe preţuri spre calitate. “Strategia noastră e să avem mereu preţuri bune, dar în regim de calitate. Este foarte important. Clienţii vor calitate acum”, a spus Frederic Lamy.

Acesta a mai adăugat că 60% dintre produsele vândute de reţea sunt livrate de producători români. Lamy a subliniat că Leroy Merlin nu va marşa pe vânzările online.

Sursa – http://www.economica.net

Un comentariu

  1. Norick Răspunde

    In 2025 ?? Fain , sper sa traim pana atunci… :-)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.