Ultima actualizare: ieri, 22:57
Locale

Trei suporteri timișoreni, săltați de polițiști. Au fost prinși cu droguri de risc într-un hotel din Satu Mare

Trei persoane, suporteri ai echipei ASU Politehnica Timișoara, cercetate sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., după ce au fost identificate cu droguri de risc asupra lor în municipiul Satu Mare.

La data de 7 octombrie, ora 7.00, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și de ordine publică din cadrul I.P.J. Satu Mare, au identificat trei bărbați, de 28, 30, respectiv 32 de ani, din municipiul Timișoara, care dețineau droguri de risc.

În fapt, s-a stabilit că bărbații se aflau în municipiul Satu Mare în calitate de susținători ai unei echipe sportive, fiind cazați într-un hotel din localitate. În urma controlului efectuat de către polițiști, s-au ridicat din camera de hotel, mai multe plicuri de substanța vegetală de culoare verde oliv în greutate de aproximativ 20 g ce urmează a fi expertizate.

În cauză se efectuează cercetări sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. cu persoanele identificate în stare de libertate privind săvârșirea infracțiunii de cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu.

Sursa – IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. pastorta Răspunde

    Au luat-o razna rau de tot!!!! Pedeapsa maxima pt acesti distribuitori ai mortii!!! Respect pt vigilenta si grija organelor de politie!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.