Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Tupeu fantastic. S-a urcat băut la volan, a intrat într-o depășire, a acroșat o mașină și și-a continuat drumul

Un șofer băut la volan a provocat un accident în timp ce efectua o manevră de depășire, însă și-a continuat drumul fără nicio problemă. Polițiștii i-au dat însă de urmă.

Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Negrești Oaș, au fost sesizați la data de 1 octombrie, în jurul orei 17.00, de către o conducătoare auto, de 26 de ani, din localitatea Negrești Oaș, despre faptul că în timp ce un autoturism a efectuat manevra de depășire a mașinii condusă de aceasta, i-a acroșat partea stângă a autoturismului, după care și-a continuat deplasarea.

În urma verificărilor efectuate s-a identificat conducătorul auto, ca fiind un bărbat de 56 de ani, din comuna Racșa, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul testării cu aparatul alcooltest fiind de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.