Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

UPDATE Accident pe bulevardul Lucian Blaga. Carambol cu 3 mașini din cauza neacordării de prioritate

UPDATE Accident pe Lucian Blaga. Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați, în această dimineață, 19 octombrie, despre producerea unui accident rutier soldat cu victime omenești pe bulevardul Lucian Blaga, în localitatea Satu Mare.

Din cercetările efectuate de polițiști, la fața locului, a reieșit faptul că un conducător auto, de 56 de ani, din Satu Mare, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, condus din sens opus de către un bărbat, de 27 de ani, din localitatea Amați, intrând în coliziune cu acesta.

După coliziune ambele autoturisme au fost proiectate în alte două autovehicule. Astfel că a rezultat vătămarea gravă a unei femei, de 42 de ani, din localitatea Ardud și rănirea ușoară a unei tinere, de 15 ani, din aceeași localitate, pasagere în unul dintre autovehiculele mai sus menționate.

Toți conducătorii auto implicați în evenimentul rutier au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa – IPJ Satu Mare

3 comentarii

  1. VSJ Răspunde

    Vitezomanul …scapă basma curată!
    Viteza lui medie de deplasare este de 120 km/h!

  2. escape Răspunde

    Ar fi mare nevoie si aici de sens giratoriu, e un calvar sa iesi dinspre Drexi pe Lucian Blaga. Nu stiu insa daca este suficient loc ptr sens giratoriu, dar ar fi mult mai justificat decat cel de pe capatul Paulestiului, de langa Melody

  3. Marian Răspunde

    Cam mulți șoferi de plastelina nu trebuie sens ci trebuie radical eliminat șoferii care habar nu au să conducă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.