Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

UPDATE. Cauza accidentului mortal. Cum a ajuns femeia să fie strivită sub roțile TIR-ului

UPDATE. Din primele concluzii ale polițiștilor în cazul accidentului mortal petrecut în această dimineață reiese că femeia zdrobită de TIR s-a dezechilibrat în timp ce se deplasa pe marginea drumului.

Azi, 12 octombrie la ora 9.50, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare au fost sesizați despre faptul că, între localitățile Moftinu Mare și Crișeni, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

Ajunși la fața locului au stabilit că un bărbat, de 58 de ani, din municipiul Satu Mare, conducând un ansamblu de vehicule format din autotractor și semiremorcă a accidentat mortal o femeie, de 70 de ani, din localitatea Crișeni.

Astfel că, în timp ce femeia se deplasa în calitate de pieton pe partea carosabilă a unui sector de drum unde se efectuau lucrări de întreținere, s-a dezechilibrat și a căzut fiind acroșată de ansamblul de vehicule.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, totodată în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Sursa IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.