Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

VIDEO. Cum ne fură la gramaj supermarketurile din Satu Mare

Supermarketurile continuă să ciupească puțin câte puțin din buzunarele sătmărenilor. Un nou astfel de caz a fost descoperit duminică seara de către un cititor PortalSM. Bărbatul a vrut să cumpere croissanturi, însă a avut parte de o surpriză.

,,Am fost azi să-mi cumpări cornuri cu unt și…surpriză”, spune sătmăreanul. Concret, un croissant ar trebui să aibă 50 de grame și să coste 1,15 lei, așa cum scrie clar pe etichetă. Cu toate acestea însă, când pe cântar au fost așezate 2 cornuri s-a întâmplat ceva surprinzător: cele două produse cântăreau împreună 40 de grame. Asta înseamnă că o bucată cântărește 20 de grame și nu 50, așa cum apare pe etichetă.

Așadar, supermarketul spune că prețul unui croissant de 50 de grame (așa cum apare pe etichetă), este 1,15 lei însă, în realitate, cornul cântărește doar 20 de grame și costă tot 1,15 lei.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

 

7 comentarii

  1. Una Răspunde

    Este vorba de Pennymarket

  2. pastorta Răspunde

    Romani?? De ce ne merge rau? Iubeste-ti aproapele? Sau fura-ti aproapele? Sau zeciuiala obligatorie? Oricum am ajuns sa credem ca ne furam unul pe altul si daca mergem si pupam moaste,pacatele ne sunt iertate!!!! Rusine!!!

  3. Mark Răspunde

    Ar trebui inchise asemenea hypermarketuri sa .org fie rusine

  4. Unu' Răspunde

    “Reclamantul” e una din: tăntălău, prost sau idiot!
    Pun pariu că dacă golea cântarul, afișa ceva valoare negativă!
    Nu am încredere în PenisMarket sau Kaufland sau Auchan, dar cornurile alea la 20 de grame trebuia să aibă dimensiuni mai mici!

    • doi Răspunde

      Si eu am fost suprins duminica dimineata de ele, erau infime. Si tocmai pentru ele am mers la Penny. Si nu am luat

  5. y Răspunde

    Dacă cumpărați tâmpenii din astea fabricate din nu-știu-ce și nu-știu-cum, congelate nu-știu-când , așa vă trebuie.

  6. obiectiv Răspunde

    Sunt Croasanturi de slăbit.Te autoiluzionezi(cu ajutorul supermarketului) că bagi în tine ca-n batoză dar în realitate faci cură de slăbit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.