Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

VIDEO. Nervi întinși la maxim. Reprezentanții adăpostului de câini de la Dara, puși la colț

Nervi întinși la maxim la adăpostul de câini de la Dara. Persoanele care au venit tocmai de la Oradea pentru a-și elibera câinii din ,,lagăr” au sărit la gâtul reprezentanților adăpostului, reproșându-le că se comportă foarte urât cu animalele și că se pretează la un lucru oribil cum este eutanasierea.

Una dintre persoanele venite de la Oradea a spus că a venit să-și recupereze câinii, dar a promis că va încerca să elibereze cât mai multe animale din mânile morții: ,,Eu am venit după câinii mei din Bihor. Vreau să scot cât mai mulți câini posibil. Eu am un adăpost cum dumneavoastră nu o să aveți niciodată”, le-a transmis orădeanca celor de la adăpostul de câini de la Dara.

Reprezentantul adăpostului a încercat să explice că eutanasierea e cea mai bună soluție, însă ,,protestatarii” nu s-au lăsat înduplecați: ,,De ce să moară câinii dacă pot să trăiască?”

Acţiunea a fost organizată de ONG-urile de profil din Oradea.

27 comentarii

  1. KILLER DE HINGHERI Răspunde

    Vreau închiderea definitivă a adăpostului public de la Dara (lagărul Auschwitz -Dara) şi toți câinii nimănui să fie gestionați de către o asociație gen FREE LIFE şi ei să încaseze banii de la stat ,ei le oferă măcar condiții decente

  2. ion de la raion Răspunde

    doamna aia care zice ca are cel mai grozav adapost de caini de ce i-a dus acolo si pe astia? cred ca n-a primit bani de la primarie a aflat primarul pe ce se duc banii precis

  3. y Răspunde

    Da ce mai cred eu ce spune doamna! Câinii de la ea dorm în puf și au pus pe cablu permanent Animal Planet. Miroase de la o poștă bani! Bani per capita.

  4. satmarean Răspunde

    Toți cei ce iubesc câinii să-i ducă la ei acasă, nu liberi pe străzi !!!!

  5. cazul lui ionut Răspunde

    Pentru toti cei ce au uitat moartea lui Ionut, sfartecat de cainii comunitari din Bucuresti, le reamintesc ca asa e legea, pe care ne place nu ne place acel Balog pe care il injurati (eu v-as da in judecata, Tunde Viorica Eniko si alte frustrate) o aplica. Nu doriti moartea cuiva ca nu stiti ce se poate intampla cu voi. Va da-ti mari aparatori de caini da la omul ala ii omoriti familia ii da-ti cu toporul in cap il gazati etc. Ce oameni sunteti voi. Caini ce sunteti.Fara caini pe strada asta e petitia ce trebuie semnata dragi satmareni. Oradenii sa ramana in Bihor sau Partium.

    • Anessa Răspunde

      Auzi mă tu nu îți permiți să le faci fustrate mai ales pe mama mea,tu ești doar un rahat de om care vorbește fără el oamenii omoară mii de câinii zilnic,dar câini nu fac asta cu oamenii așai deci mai bn taci și rămâi în cușcă ta….și să știi că îți doresc numai rau, și doamne da sa mori in chinuri amin

      • cazul lui ionut Răspunde

        Asculta oligofrena ce esti…eu un rahat de om …cum ma numesti tu ….sper sa te sfartece si pe tine asa cum l-au sfartecat pe bietul copil la Bucuresti ….cainii aia ….de care iti pasa tie…auzi da numele asta e de caine…sau femela in calduri …fira-ai al dracului sa fi…imi doresti tu cretina mi-e numai rau si sa mor in chinuri…pai du-te p..a mea catea ce esti..f..grijania ma-ti..

        • Anessa Răspunde

          Nu mă interesează pe mn de Ionuț ăla draga….ăla a fost un singur om dar mii de câini sunt omorâți zilnic omule ție chiar nu îți pasă doar de copilul ăla….. sunt sigură că, câini aia nu lau omarat fara motiv…și desigur câini aia ajung pe stradă din cauza oamenilor ca și tn… înțeleg că familia a suferit după el regretele mele….dar totuși pe cine interesează că uni oamenii suferă când văd câiniii aia pe străzi sau murind…tu ești doar un om care nu știe gândi logic și probabil că de teme de câini și auzi eu nu m-am luat de mă-ta jeg ce ești că ți-e frica să îți pui numele tau adevărat,gunoi de om îmi este silă de tn

          • Unu'

            Lepro, mai tacă-ți gura că latri degeaba!
            Dacă pentru tine și clanul tău e mai importantă viața unui câine decât viața unui om, nu meriți să aparții acestei rase!
            Să vă f.tă-n toate orificiile fiecare câine de-l salvați!

          • tiganel

            panarama! tu sti numai cate persoane ajung la urgente muscate de dragele voastre javre?
            ai ca i-ti spun eu : peste 10 pe saptamana.

  6. Anessa Răspunde

    Măi oamenii buni habar nu aveți pe ce lume trăiți
    Credeți-mă ele nu primesc bani nici de la primărie și nici de la stat….fata de alte adăposturi Animal shields Oradea își ține câini în puf și le dau o șansă la o viață frumoasă…femeile alea de acolo își mânca zilele ajutând acele suflete pentru că ei merită ajutați.pe ei ii numiți potăi ,dar voi sunteți doar niște javre fara suflet

    • obiectiv Răspunde

      Aşa e Anessa!Şi unii ar vrea să-eutanasieze sau cel puţin să-i castreze să nu mai facă căţeluşi.Adică să nu simtă şi ei dragostea de părinte şi să n-aibă o alinare la bătrâneţe,cineva care să le deie un oscior.No spune tu!Oameni răi,răi,răi.

    • y Răspunde

      Doamnă @Anessa. Credeți că toți sunt tâmpiți și spălați pe creier în orașul ăsta ? Mixt Service are contract de deparazitare-ecarisaj etc. și în Bihor. S-a întâmplat probabil ca firma să intre pe ”terenul” doamnei supărate cu adăpostul cu puful și osul cu măduvă la discreție și să ia din pita ei. Nu vedeți că sunteți vreo 10 femei isterice și foarte vocale împotriva tuturor ? Sau probabil vă place mușcătura de câine, cum vă ”capsează” zilnic. Adăpostul ia bani funcție de câți câini are capturați. Problema trebuia rezolvată urgent nu e de acum ci de vreo 20 de ani. Și toată lumea știe că nu hingherii sunt rezolvarea, asta este utima soluție când deja sunt prea mulți. În Atena înainte de Olimpiada din 2004 au încercat să rezolve problema cu hingheriu și otravă. Au reușit să producă un munte de cadavre la groapa de gunoi, dar populația de maidanezi s-a refăcut în câteva luni cu câinii din împrjurimi care au migrat spre locurile lăsate libere. Citiți vă rog și un articol mai vechi căutat pe internet a nimereală.
      https://www.riseproject.ro/articol/afacerea-cainele-fara-stapan/

  7. idiot Răspunde

    Pacat ca nu ii adopta nimeni..si dupa 20 de zile sau cat trebuie eutanasiati ….astia suntem…OAMENII

  8. Elisabeta Donca Răspunde

    Criminalii lui Ionuț sunt cei care au abandonat câinii și așa-zisa bunica ce stătea la bârfe in loc să-și supravegheze nepotul .

    • y Răspunde

      Foarte corect. Și bătrâna bunica nu trebuie să uite asta toată viața când se mai uită în oglindă.

  9. Parere Răspunde

    Interesant ca numai femeile iubesc cainii se pare ca stiu ceva….Majoritatea comentariilor pozitive defapt aproape in totalitate vin de la femei.

  10. tiganel Răspunde

    pacat de ei (cainii) ca ajung sa fie omorati si arsi s-au ingropati. astia nu stiu ca au printre cele mai bune piei folosite in marochinarie? am o pereche de manusi de prin 1986 facute cadou de un director de fabrica pielarie sau cum ii spunea atunci si sunt perfecte si acum.

    • y Răspunde

      Încă din Evul Mediu se știe că e pielea de cea mai bună calitate și este disponibilă la scară largă. Toate titlurile de nobili sunt inscripționate pe piele de câine. No, amu va sări madam @Anessa că vrem să ne reîntoarcem în aceea epocă!

  11. Cuțu@ Răspunde

    @ Anessa, pe tine în afară de bani și p-lă nu cred că te mai interesează nimic, câinii sunt o acoperire pt. voi, adevărații iubitori de câini sunt cei care nu dau din clanță, clar aveți interes, ALUPIGUS !!!!!!!

  12. Satmareanul Răspunde

    Da este mai important viata unui caine decat a unui om, bravo, sunteti de toata jena, mai bine oferiti puf unui caine decat sa oferiti puf unui copil abandonat care ajunge la mana statului adica nicaieri, si da salvati caini , copii pot sa moara … RUSINE bolnavelor, voi care dati viata … mai bine un caine decat un copil …

  13. Ciprian Răspunde

    Sa presupui ca dintr-o data oamenii vor renunta la a face bani din combinatia asta cu „salvarea maidanezilor” este pur si simplu ridicol si denota o naivitate

  14. GB Răspunde

    Omul domină în lume
    Și-o creează după plac,
    Consecințele nebune
    Îl stârnesc parcă-i buimac.

    Și în loc să le repare
    Cum ar fi firesc, normal
    El se i-a de toți și toate
    Parcă n-ar fi “animal”.
    “Mă închin”

  15. Baskint Răspunde

    Latratoarele astea oare cati bani fac nu se intereseaza nimeni? Sunt convins ca destui sau cel putin asa am auzit. Iar cu vina bunicii fata de cazul lui Ionut eu zic ca nimeni nu-i perfect mai greseste omul dar in cazuri din astea totul se petrece in cateva clipe. Cand eram copil nu a stat dupa mine nimeni in parc sau in fata blocului..Adica tre sa stai cu frica in tine din cauza cainilor. Cand sunt singuri nu-i problema dar in haita te ataca. Si in tarile vestice ii lichideaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.