Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

FOTO. Sătmărean, victima unei tentative de tâlhărie lângă sediul Poliției

Un sătmărean a fost victima unei tentative de tâlhărie, în centrul municipiului Satu Mare, lângă Inspectoratul de Poliție Județean. Bărbatul spune că a fost oprit de un individ care hoinărea pe străzi, iar acesta din urmă i-a cerut o țigară. În momentul în care a fost refuzat, individul s-a năpustit asupra victimei, încercând să-i fure telefonul. Fapta tâlharului nu a putut fi dusă la îndeplinire, întrucât persoana vătămată a reușit să scape, intrând în sediul Poliției.

“A vrut să mă tâlhărească în fața Poliției. Mai întâi mi-a cerut o țigară. Eu am zis că nu fumez. Pe urmă m-a prins de mână și i-am zis să mă lase, dar nu a vrut. Mi-a băgat mâna în buzunar să îmi scoată telefonul. Am reușit să-l împing și am intrat la poliție. Trebuie făcut ceva până nu e prea târziu.”, a declarat sătmăreanul, victima unei tentative de tâlhărie, pentru PortalSM.

Totul s-a întâmplat lângă Inspectoratul de Poliție Județean, de pe strada Cuza Vodă.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Un comentariu

  1. Gogu Steriade Răspunde

    Presupun ca poza e a ”talharului” si nu a victimei …M-i se pare cam ”colorat” ca sa fie victima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.