Ultima actualizare: ieri, 20:42
Locale

Accident inedit! A încercat să se ferească de o roată și s-a izbit de o poartă

Accident inedit. În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului, au fost sesizați despre faptul că o femeie, de 70 de ani, din Satu Mare, a fost implicată într-un eveniment rutier, fiind rănită ușor.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că femeia, care se deplasa în calitate de pieton pe acostamentul DJ 193, încercând să se ferească de o roată de rezervă care a căzut dintr-o remorcă tractată de un tractor, s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se de poarta din metal a unui imobil. În urma căderii pietonul a suferit vătămări corporale ușoare.

De asemenea polițiștii au stabilit că tânărul, de 27 de ani, din Culciu Mare, care a condus ansamblul format din tractor și două remorci nu deținea permis de conducere corespunzător categoriei de ansamblu de vehicule condus.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor  de conducerea unui vehicul având permis de conducere necorespunzător categoriei și vătămare corporală din culpă.

Sursa – IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.