Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Anunț oficial. NEPI Rockastle a depus documentația pentru autorizația de construire

Primarul Kereskenyi Gabor a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă că fondul de investiţii NEPI Rockastle a depus focumentaţia pentru construirea mega mall-ului de pe Careiului.

“Putem să afirmăm că după mai bine  de un an de muncă la acest proiect astăzi pot spune că nu va rămâne doar o vorbă: Bun venit NEPI Rockastle la Satu Mare. Suntem pe drumul cel bun, această investiţie importantă şi aşteptată de sătmăreni prinde contur.  Astăzi este o zi importantă pentru că s-a depus documentaţia completă în vederea emiterii documentaţiei de consturire, care cuprinde toate avizele necesare. Investiţia NEPI reprezintă mult mai mult decât deschiderea unui centru comercial. Chiar dacă mulţi locutori au aşteptat un mega mall, aşteptarea a meritat pentru că ce trul va fi construit după ultimele standarde”, a declarat Kereskenyi.

Investiţie de peste 40 de milioane de euro. NEPI va contruit şi un sens giratoriu, pe Careiului, dar s-a angajat să finanţeze şi proiectarea unei pasarele peste Someş.

Managerul de proiect, Călin Stan, a spus că doreşte deschiderea mall-ului la finalul anului 2018. Lucrările vor începe în 40-50 de zile

7 comentarii

  1. Paul Sasu Răspunde

    Primele actiuni concrete au venit din partea administratiei actuale din pacate. E suparator pentru ca in cazul in care fostul primar nu-i ducea pe investitori cu zaharelul deja poate am avea MEGAMALL in oras. Dar niciodata nu-i tarziu.

    Si inainte de a ma catalogati votant UDMR sau PNL vreau sa sa va spun ca nu am fost deloc la vot. Si in esenta dl. Kereskenyi si echipa dansului echipa n-au facut mare lucru, NUMAI DATORIA LOR si INFORMAREA CORECTA a investitorilor.

    Sa fie intr-un ceas bun!

  2. Lorand Răspunde

    Domnule Kereskeny, dumneavoastră nu e sigur că o sa vă terminați mandatul, așa ca nu vă umflați în pene.
    Albu știe de ce, face multe drumuri la Oradea.

  3. GB Răspunde

    Nu tu firme si uzine
    Doar mall-uri si shopping vine,
    Si ne plangem de consum
    Ca ne face varza acum.

    Nu e rau ca vin si astia
    Dar s-alegem chibzuit
    La un mall facut aiurea
    Zece firme vreau venit.

    Si proiect un pic mai tare
    Cu intrare in parcare
    Din Dunarii revarsata
    In patru benzi sa intre o rata.
    Ma inchin

  4. laurentiu Răspunde

    Cam cat de prosti ne crede keserkeni???? Aducerea mall-ului a fost pe vremea lui Coica iar keserkeni baga strambe pe vremea aia!!! PAPAGALULE, SATMARENII NU SUNT PROSTI TAI!

    • Norick Răspunde

      @mirela nu te-ai saturat inca ?? Nu-ti ajung 2 ani sa treci peste esec ??? :-)))

    • Barracu Răspunde

      Ba pulica du-te urgent la medic! Cojak n-a adus aici nimic in afara de chioscul de langa Somasul. NEPI a venit nu pentru Cojak, nu pentru celalalt chelios ci sa faca bani pe spatele satmarenilor :)))))

  5. Nicu Răspunde

    Felicitari domnule primar Kereskeni! Sa moara toti dusmanii!!!! La multi ani Romania!!!!
    M..e Psd!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.