Ultima actualizare: azi, 14:14

Locale

Bărbatul care a vrut să violeze o fetiță în toaleta școlii, arestat pentru 30 de zile

Bărbatul care a vrut să violeze o fetiță de numai 10 ani în toaleta unei școli din județul Satu Mare a fost arestat pentru 30 de zile.

Dispune arestarea preventivă a inculpatului LESPEZEANU MIHAI pe o durată de 30 de zile începând cu data de 08.11.2017 şi până la data de 07.12.2017, inclusiv. Respinge cererea formulată de avocatul din oficiu al inculpatului privind luarea măsurii controlului judiciar pe cauţiune sau a controlului judiciar.

În data de 6.11.2017, inculpatul LESPEZEANU MIHAI, prin constrângerea persoanei vătămate  L.P.R. ( minoră în vârstă de 10 ani ), în toaleta şcolii din Loc. Medieş Râturi, jud. Satu Mare, a încercat să întreţină cu aceasta un raport sexual anal, împotriva voinţei acesteia.

5 comentarii

  1. pcr Răspunde

    castrat pe loc

  2. gheorghe Răspunde

    Ce vorbesti domnule?Nu castrat…lasat pe mana baietilor din puscarie,,Cum faci asa ti se va face”lepadatura a vrut sa siluiasca o fata?…anal…asa o va lua el in puscarie..Fara numar…Fara numar…se ascut iataganele”…raule o sa ai viata foarte faina,,cum faci asa ti se va face”….ioi,ioi fara numar ,,,fara numar…ioi,ioi…dupa aia castrat dar cu un cosor neascutit,,,,

  3. liviu Răspunde

    EXECUTAT in centrul orasului , televizat live in premiera, iar calaul decorat cu Ordinul național “Steaua României”.

  4. Mary Răspunde

    Da ce sa mai spunem. Daca Guvernul a ales sa îi lase in libertate pe toţi violatori si criminali. Normal ca acuma toţi incep sa omoare,si sa violeze dupa bunul lor plac. Asta este Guvernul Român.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.