Ultima actualizare: azi, 20:44

Publicitate

De Black Friday la Babytrend găseşti cele mai mari reduceri

Se apropie cel mai așteptat eveniment al anului, Black Friday. Pentru viitorii părinţi este momentul ideal de a achiziţiona toate produsele la preţ redus, economisind astfel sume consistente, iar magazinul Babytrend v-a pregătit o serie de surprize.

Este singura zi din an când toate produsele sunt cu reduceri de până la 60% la o gamă largă de produse, din toate categoriile: cărucioare, scaune auto, scaune de masă, pătuţuri şi accesorii pentru camera copilului, jucării, carusele, săniuţe, articole de baie şi igienă, tetine, suzete şi biberoane, de la cele mai cunoscute branduri: Tommee Tippee, Nuk, Philips Avent, Mam, AngelCare, Nuvita.

Totodată, este cel mai potrivit moment pentru a alege cadoul de Moș Nicolae și Moș Crăciun, din sute de jucării pentru toate vârstele. Jucării educative, jucării din lemn, puzzle-uri, jucării interactive, jucării pentru bebeluși, jucării cu cele mai îndrăgite personaje din desene animate.
Sunt disponibile articolele de iarnă, dintre care cele mai căutate sunt săniuțele, chiar şi cele pentru bebeluşi.

Nu uita să ridici cardul de fidelitate, cu care vei beneficia de reduceri de fiecare dată!

Pentru a te asigura că vei găsi disponibil produsul căutat, eşti asteptat în magazinul Babytrend, chiar și înainte de Black Friday și vei găsi sute de produse aflate deja în promoție.

Magazinul are program prelungit, pentru a-ți oferi ocazia să cumperi tot ce ai nevoie, ţi-a pregătit pachete atractive la patuţuri cu zeci de tipuri de lenjerii.

Dacă nu ai timp sa ajungi la magazin, foarte simplu poti face cumpărături şi pe www.babytrend.ro, unde la fel beneficiezi de reduceri la mii de produse. Pentru a fi printre primii care beneficiază de reduceri, alege din magazinul online produsele dorite şi poti să le introduci în Wishlist, apăsând butonul cu inimioară: Adaugă în whishlist. Astfel, de Black Friday în câteva secunde poţi lansa comanda.

Eşti client Babytrend, cunoşti magazinul şi produsele noastre? Testează-ne şi te vei convinge că la noi reducerile de Black Friday sunt reale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.