Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

FOTO. Drum judeţean, pericol public. Cum şi-a distrus un sătmărean roata!

Un sătmărean şi-a distrus roata pe drumul judeţean care trece prin comuna Culciu. El a declarat pentru PortalSM că nu a observat groapa din cauza întunericului şi a apei de pe carosabil, pabugele fiind însemnate.

Redăm relatarea lui:

“In aceasta seara, 24.11.2017, in jurul orei 19:50, deplasandu-ma din directia Satu Mare catre Barsau de Jos, pe raza localitatii Culciu Mare, cu aprox. 800m maxim 1km inainte de tabla de iesire din localitate, pe partea dreapta de mers si tocmai pe suprafata circulabila a carosabilului am luat-o din plin avand nu mai mult de limita legala ca si viteza in bord, n-am vazut-o din cauza faptului ca era intuneric afara si suprafata carosabilului era partial uda, murdara si de culoare inchisa ca si groapa.

Setul de anvelope le-am cumparat de noi si au costat aprox 2400 lei fiind M+S si avand dimensiunea 245 40/R18 XL si FR, au DOT sfarsitul anului 2015 si au fost achizitionate in Ianuarie 2016 de catre mine, fiind la al treilea sezon ca le-am montat acum 1 saptamana pe masina si acum pe cele de pe fata le pot arunca din cauza distrugerii si umflaturii anvelopei dreapta fata!”, ne-a scris sătmăreanul.

 

El nu este la primul astfel de eveniment.

“Sunt la a doua patanie de genul, prin 2014 am avut 100km/h fiind intre Recea si Lapusel (jud. MM), pe un pod am luat o groapa de s-a dus si atunci anvelopa dreapta fata plus un pivot de la roata si janta indoita, paguba atunci a fost de peste 1000 lei. Acum nu vreau sa ma dau batut si sa ma las pagubas ca ultima data si vreau sa-mi recuperez dauna produsa din cauza starii carosabilului”, a mai transmis acesta.

Sătmăreanul întreabă cititorii PortalSM dacă au trecut prin astfel de accidente şi cum şi-au recuperat pagubele?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.