Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

FOTO. O ruşine! Drum european în judeţul Satu Mare, în secolul XXI

Noi imagini cu dezastrul în care se află drumurile din judeţul Satu Mare au apărut pe facebook. Este vorba despre DJ 193 Satu Mare – Amaţi – Tătăreşti – Homoroade.

Despre reabilitarea acestui drum se vorbeşte de ani de zile, toţi politicenii au promis, mai ales în campanii, reabilitarea lui. S-au făcut licitaţii, s-au contestat, au fost procese, proteste, s-a promis reabilitarea din nou, dar este în continuare în stare jalnică.

Localnicii nici nu vor să se gândească la cum vor circula pe acest drum în iarnă.

Cert este că după amânări care au fost ani de zile, nimeni nu este vinovat de starea drumului, vinovaţi sunt doar care circulă pe acest drum şi mai au curaj să deschidă gura.

Trebuie precizat faptul că o parte a drumului respectiv au început lucrări, dar unele sectoare sunt de-a dreptul impracticabile.

14 comentarii

  1. y Răspunde

    Nu e drum european, e județean, dar nu contează pentru că oricum nu ar fi voie să arate în halul ăsta. În vest nici prin pădure nu vezi așa ceva. Dar puneți-l pe Tavi Petric, mare deputat de zonă să circule puțin pe acolo! Poate-poate găsește ceva rezolvare. Că la noi așa se face, unde stă un boss imediat se asfaltează, se bagă apă, canal, curent, tot!

    • Ion Răspunde

      y, vezi ca spui tot mai des prostii si incepem sa ne obisnuim. Drumul e in lucru si anul asta s-a lucrat destul de bine. Daca n-ai trecut pe acolo si nu stii despre ce e vorba ar trebui sa iti vezi de treaba si nu sa te bagi inseama aiurea

      • y Răspunde

        Off, săraca limba română! Și să știi că circul acolo, cel puțin la Amați aproape zilnic. Dar tu probabil din dauza carnetului de partid nu vezi gropile.

  2. IOANA Răspunde

    DE CE NU ATI LAUDAT CU DRUMUL ASAT IN MANDATUL LUI DOREL !!!!!!!!!!!!
    OPINCARI CE SUNTETI ….

    • Horia Răspunde

      Tu pi… sau pu.., sau ce naiba esti, comenteaza-n pi… ma-ti la uisagu tau si in limba ta, desi am mari indoieli ca o vorbesti si pe aia cum trebuie.
      Nu credeam ca va obsedeaza si acum, dupa aproape 100 de ani, opinca de pe palatul parlamentului…

      • Specialistu' Răspunde

        Te doare rau libertatea asai comunistule? Asta e o sa mori in democratie, sau poate te muti in China sau Coreea de nord.

    • Opinca Răspunde

      Daca noi suntem opincari , voi sunteți klingonieni !

  3. Florin Răspunde

    Petric cu cei de la CJ ar trebui să facă naveta zilnic pe asemenea drumuri cu mașinile lor pt a-si repara lunar suspensia, bucsi,rotule….. Jale foarte mare și pe ruta RĂTEȘTI-SOCOND-SOCONZEL, dezastru de ani buni. Se reabiliteaza din gură când sunt alegeri și atât. Să le fie rușine celor responsabili!”

  4. Unul Răspunde

    Dezastru în tot județul ăsta ce drumuri avem. RUŞINE Consiliului Județean şi Prefecturii Satu Mare !!!

  5. parearea mea Răspunde

    Dezastru, asa e ! Avem cateva borduri noi, ne-au costat o caruta de bani, dar trotuarele sunt infioratoare!!!

  6. Specialistu' Răspunde

    Asta e mostenirea lui Stef. Multumi Adi!

    Catre redactori, de cand digeul (DJ) inseamna drum european? Poate am lipsit de la aceasta ora si imi explicati. Mersi mult.

  7. Calin Răspunde

    Țin să MULȚUMESC GROZAVULUI utilaj (firmei) care a nivelat marginile pe drumul Amați și și-a batut joc,
    de munca mea de 20 de ani. Eu tund, curăț, adun tot ce se aruncă din mașini, pahare de cafea, doze de energizant servețele, prezervative, etc., și VINE UN ZEVZEC care distruge spațiul verde chiar din dreptul proprietății. (Ce, nu ți-a plăcut b-ule ? )

  8. Ciprian Răspunde

    Eu zic sa-i chemam pe aia de “jobbik”, poate ca odata cu strangerea semnaturilor repara si drumul, ca tot aduc ei fonduri de la Orban

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.