Ultima actualizare: ieri, 18:09

 

Locale

FOTO. Persoana care a distrus copacii de pe str. Ștefan cel Mare, pusă la punct de Primărie. S-a ales cu o amendă frumușică

După un îndelung proces birocratic, Primăria Municipiului Satu Mare a reușit să recupereze prejudiciul produs de persoana care a vandalizat în luna aprilie a acestui an mai mulți copaci pe strada Ștefan cel Mare.

Imediat după producerea incidentului, Primăria a depus plângere penală împotriva autorului, dosarul fiind pe rol la organele de anchetă. Prejudiciul de 941 lei a fost plătit luni, 27 noiembrie, de autorul distrugerilor, acesta urmând să răspundă în continuare în penal. Copacii vor fi replantați odată cu reabilitarea trotuarelor pe str. Ștefan cel Mare.

Primăria Municipiului Satu Mare anunță că se va îndrepta de fiecare dată împotriva celor care distrug bunurile orașului, atât pe latura penală, cât și pentru recuperarea prejudiciilor.

Sursa – Primăria Satu Mare

8 comentarii

 1. pcr Răspunde

  Sper ca de data asta să se planteze copaci mai maturi, mai rezistenți!

  • poc-poc Răspunde

   nu exista copac rezistent la vandalism din pacate, felicitari primariei, fiecare vandal sa fie penalizat, fara exceptii, vrem ordine si cuartenie in oras, multumim.

 2. Zoli Răspunde

  I-a plantat inapoi?

 3. unu Răspunde

  cu amenda atat de mare nu cred ca ma faca prostile aia

 4. giovanni Răspunde

  Imi place cand altii distrug copacii raspund PENAL cand primaria defiseaza copacii pt a aproba proiecte sa faca drumuri in casele oamenilor NU RĂSPUNDE PENAL asta da tara DEMOCRATICĂ.

 5. giovanni Răspunde

  Vedeti atunci de ce Florisalu a defrisat pomii de pe strada Averescu, si nu doar. de vre-o trei zile se tot plimba un tractor de-al lor cu doi drujbisti, care taie cate unul-doi pomi de pe strazi. Vorbiti cu un expert…ma tem ca sunteti oricum in afara sezonului de toaletare.

 6. giovanni Răspunde

  Tu compari vandalismul cu lucrari facute autorizat? Ai evadat de la ospiciu?

 7. giovanni Răspunde

  De cine sunt autorizate desteptule normal ca de primărie autorizate sa taie copacii de zecii de ani stai linistit ca ei isi autorizează si banii care ii baga in buzunar si de acea nu ii baga nimeni in puscărie. Dar sunt curios daca acele lucrari s-ar fi facut in fata la casele lor ar fi fost aprobate eu nu cred le-ar fi facut dosar penal?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.