Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

FOTO. Preotul Viorel Paşca se pensionează. Însemne de preţuire şi apreciere

Oficialităţile locale, în frunte cu prefectul Darius Filip şi primarul Kereskenyi Gabor, au participat astăzi, la sărbătoarea hramului bisericii “Sfântul Apostol Andrei” din municipiul Satu Mare.

Începând cu ora 9:30, Preasfinţitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureşului şi Sătmarului a oficiat Sfânta Liturghie alături de un numeros sobor de preoți.

În timpul Sfintei Liturghii, au fost sfințiți de către Preasfinţitul Părinte Episcop Iustin, doi tineri slujitori ai bisericii ortodoxe, unul întru preot misionar iar celălalt întru diacon.

La finalul slujbei, părintele Viorel Pașca și-a anunțat încheierea activității de paroh după aproape 42 de ani, urmând ca din luna ianuarie să se pensioneze.Preasfinţitul Părinte Episcop Iustin i-a dăruit acestuia în semn de prețuire și apreciere, o distincție și o cruce iar din partea credincioșilor a primit un rând de veșminte preoțești.

2 comentarii

  1. ROMAN Răspunde

    Apreciez gestul domnului primar de a participa cu esarfa tricolor la un asemenea eveniment.Cu mult respect pentru parintele PASCA VIOREL caruia ii doresc pensie lunga in deplina sanatate.

  2. ROMAN ADEVARAT Răspunde

    Sunteti penibili! Nu sunteti curiosi ce nick name avea “preotul pasca” ca informator? Pe curpas si pe soferul ajuns consilier ii inteleg. La fel si pe prefectul asta nenorocit. Dar pe primar si cei doi vice-primari nu-i inteleg. Au uitat campania electorala facuta de sigheteanul si popii lui in biserici?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.