Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

FOTO. Primăria reface zona teraselor din Centrul Nou

Zona centrală a municipiului Satu Mare continuă să se schimbe la față. După modernizarea zonei din fața primăriei și transformarea platoului din fața băncii Țiriac, a venit rândul Pieței 25 Octombrie, mai exact a zonei populată de terase să capete aspect european.

Muncitorii au început zilele trecute reabilitarea zonei de lângă Agenția CFR și din fața teraselor din Centrul Nou, iar lucrarea dă semne că avansează pe zi ce trece. Vechile pietre și dale au fost sparte, iar noile borduri și pavaje așteaptă să fie așezate cu atenție, astfel încât să ofere zonei o ținută cu adevărat europeană.

 

11 comentarii

  1. Traian Răspunde

    Nu era cazul, da sper ca pavelele vechi vor fi folosite la pilonii celui de-al cincilea pod, 3 și 4 vor fi suspendate, în istorie, pe cabluri, din câte am înțeles!Rezultatul v-a fi că, o fost mai bine înainte! Punem pariu?

    • decebal Răspunde

      am auzit ca pavelele vechi si piatra cubica veche scoase de acolo sunt vandute cu cateva sute de lei masina, de catre firma Tarr

  2. dcneu Răspunde

    Pozele astea parca sunt reclama pentru T… (beton)

  3. dica Răspunde

    Sper ca se va reda cu exactitate fostul aspect al dalelor. Sau asta nu e zona istorica a orasului…atunci imi cer scuze. Noi…restul amaratilor, la exterior nu putem schimba un geam sau o culoare fara autorizatie de constructie. Schimbam aspectul orasului….bine ca primaria nu o face.

    • bubulina Răspunde

      DICA, o zona istorica, zona zero a orasului, se afla in curtea POESIS unde patronul (PITICUL ii spun unii, nu stiu de ce), a construit o sala de nunti. Poate sa ne spuna cineva (PresaOnLine) daca a avut autorizatie de constructie si cine a aprobat.

  4. misu Răspunde

    postaci coicari-cacanari

  5. radu Răspunde

    Pentru ce se reface pavajul ?? Zona era folosita pe post de parcare auto, deci primaria baga bani aiurea.

    • Unu' Răspunde

      De când cu incidentul din vară, când un cocalar dobitoc a făcut slalom printre rondourile de flori, accesul auto este restricționat, zona fiind una pietonală!
      Tot centrul nou ar trebui reabilitat și interzis accesul auto!
      CUIE MOICA!

  6. giovanni Răspunde

    Nu bagă banii aiurea ii da lucrări la TARR ca sunt prieteni foarte buni si asa unii spală rufele altii spală ba…

  7. giovanni Răspunde

    E foarte simplu de ce nu gânditi TARE ii face toate lucrările la primar el va avea o imagine frumoasa fata de cetățeni si in schimb primarul ii va aproba toate proiectele la TARR si ii da toate lucrările sa va spun cateva constructia Lidl, noul Kaufland cine le face ea ghiciti ?(p.s cred ca TARR)

  8. decebal Răspunde

    sunt curios daca noul pavaj va tine mai mult decat mandatul de primar al lui Kereskenyi, ca sigur nu va tine zeci de ani ca vechile pavele si pietre cubice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.