Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

FOTO. Protest la Satu Mare. Mafia PSD! Nu vă mai suportăm!

Mai mulţi sătmăreni au ieşit în această seară la protest împotriva PSD şi a Guvernului. Sătmărenii s-au mobilizat pe facebook și s-au adunat în Pasajul Corneliu Coposu. Trei dintre protestatari aveau afișe făcute chiar de ei cu mesajele: “Nu vă mai suportăm”, “Maria PSD”, “Nu suntem o naţie de hoţi”.

Astfel de proteste au loc în marile din țară. Societatea civilă este pur și simplu revoltată pe intenția PSD de a modifica legile justiției.

Motivele protestului:

  1. Proiectul de modificare al Legilor Justiției a ajuns deja în Parlament și urmează să fie supus dezbaterii și votului în plen.

Inspecția Judiciară va deveni o unealtă politică în mâna ministrului Justiției.
Numirea procurorilor-șef de către ministru, fără control din partea preşedintelui înseamnă că DNA se va întoarce la PNA, iar Parchetul devine subordonat intereselor politice.

Dacă acest pachet de legi va fi adoptat de Parlament ar însemna un dezastru pentru România și cetățenii ei. Ne putem lua adio de la o justiție independentă.
Nu suntem singuri în această luptă.
De la Magistrați la Președinte și Comisia Europeană, cu toții s-au poziționat împotriva acestor legi.
Este momentul ca fiecare dintre noi să acționeze și să nu legitimeze încercarea corupților de a controla Justiția.

  1. Luni, Senatorii jurişti au dat un raport negativ unui proiect de lege care-i împiedică pe cei condamnaţi penal să ocupe funcţia de preşedinte al ţării.
    Urmeaza votul in Senat.
    Asta inseamna ca un borfas, condamnat penal, poate decide soarta romanilor si ii va reprezenta pe acestia.

54 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Eu consider ca mai hoate sunt natiile occidentale care ne-au furat si ne mai fura resursele si-i agita pe cei din natia romana intre ei, sau ii platesc pe unii sa faca agitatie, mai ales cand lucrurile incep sa mearga mai bine.

    • Alex Roman Răspunde

      Mergeți la culcare ca Soros vă da stingetea deja.
      Sleiosi naibii de circari la munca cu voi.

  2. Tereben Tina Răspunde

    @satmarean-clar ca buna ziua ca e asa,iar manipulatorii care ”organizeaza” aceste ”petreceri” la care participa fraieri,sunt paltiti regeste ”din afara” !!!

  3. Cetățean Răspunde

    Ce fraieri sunteți! să văd ce o să ziceți in ianuarie când o să vă scadă salarii,pesedistilor.auzi, cică lucrurile merg bine dar Sorosz nu-i lasă să facă bine.pesedistii sunt o nație redusă mental

  4. Adevarat satmarean Răspunde

    Daca Soros da 30 de lei de caine, 15 lei de copil si juma’ de sticla de vodka pentru un politician, atunci oare cat le-o dat Govorel, Stef, Coica si Bran primilor 2 postaci de aici?

  5. Satmarean Răspunde

    Cum poti sa fii atat de prost sa nu vezi ca asa cum s-au facut dosare in DNA,ca asa cum s-au facut condamnari si s-au castigat presedentii nu e bine si trebuie schimbat ceva,iar tu sa protestezi? Cum sa fii de acord cu asa ceva? In legatura cu mutarea contributiilor cei majoritari care au minim pe econom nu pierd sigur nimic iar cei care castiga mai mult daca sunt buni sigur patronii nu o sa le scada venitul pt ca nu vor risca sa-i piarda,iar daca vor risca acei salariti buni sigur isi vor gasi alte slujbe la alti patroni care vor fi mai destepti si mai putin lacomi si o sa-i angajeze imediat. Eu cred ca alta e miza acestor proteste si s-a asteptat doar un pretext .

    • Cetățean Răspunde

      Prost ești tu.te întreb eu într-o localitate cu putini angajatori și mai multă forță de muncă ,ce îl va face pe patron să de-a acea diferența?tu sigur ești bugetar sau pensionar și te doare la banană.nici o problemă noi ăștia care mai muncim vom pleca în străinătate și să văd ce câștigă statul.Am putea toți de la granița să facem cumpărături la vecini să nu mai plătim TVA, să de-a faliment magazinele, și apoi să de-a psd șomaj din buzunarul lor

      • Satmarean Răspunde

        Pe un bugetar il doare fix….in ,,banana” , pt ca acolo te-a durut si pe tine cand le-au taiat lor salariile.

      • Tereben Tina Răspunde

        Ce il va face pe patron ???Il va face fraiere,pentru ca nu va mai aduce muncitori din china,serbia sau tanganica,iar muncitorul roman,daca va primi in plus, nu va mai pleca de la firma,plus ca o sa se angajeze si fraierii care taie frunza la caini, asa ca tine ! Nu va mai lasati manipulati de sosrosisti,ca astia iau bani la greu !!!

        • Cetățean Răspunde

          Unii bugetari taie frunze la câini,așa că ține tuta pesedista.de la buget la privat poți merge oricând,dar invers doar cu pile și șpagă.cand au tăiat salariile la buget de privații care au fost dați afară sau aveau o jumătate de lună fără salarii cine i-a plâns? nimeni, în țara asta există doar bugetari și pensionari,pe restul dă-i dracului

    • cârcotaş Răspunde

      Sătmărene,când vorbeşti de dosarele de la DNA pentru mine este clar cam ce hram porţi.Cât despre cum vor fi salariile pot să spun sigur că este o bună ocazie de şicanări şi reaşezări.Tu vorbeşti de salariaţi ,,buni”,tu care cu siguranţă lucrezi la bugetari unde nimeni nu te ia la întrebări dacă eşti sau nu bun.Încă nu a înţeles nimeni care este câştigul acestor schimbări dacă nu scad veniturile.

    • Tereben Tina Răspunde

      Nu vrei lista cu cele 10000000000000 de mizerii pdl-iste ??!!!Ai uitat mizeriile basistilor atat de repede??Ori te lasi fraierit de sosrosisti???

      • LOL Răspunde

        Asteptam lista cu ele, fiindca pana acum vad doar 6 mizerii liberale mai jos. Peste 50 mizerii pesediste vs 6 liberale. Hmm… stiu ce sa aleg la urmatoarele alegeri.

  6. Cetățeanul turmentat Răspunde

    Într-adevăr, PDL, reșapat în PNL, era cu mult mai bun.
    Ecumăr câteva din binefacerile PDL:
    – închiderea de spitale;
    – închiderea de școli;
    – construirea de terenuri de sport în pantă;
    – construirea de telegondole;
    – tăierea salariilor la bugetari;
    – încercarea de tăiere a tuturor pensiilor.

    • Adevarat satmarean Răspunde

      Ei macar nu si-au scapat penalii de puscarie.

      • Cetățeanul turmentat Răspunde

        Mircea Băsescu a intrat la pușcărie pe vremea lui Traian? Nu!

        • LOL Răspunde

          Ancheta lui Mircea Basescu a inceput pe vremea lui… Traian Basescu, dobitocule! Orice ancheta dureaza pana se finalizeaza… problema e ca leprele din PSD vor acum sa isi dea legi sa scape si de astea.

          • Tereben Tina

            Da,a inceput spre sfarsitul mandatului lui basescu atunci cand ”sistemul” basist nu mai percuta la ”butoanele” lui !!Deja se lepadasera de el !!De ce esti fraier???

          • Cetățeanul turmentat

            Ce limba elevat, “stimabile”. Nu mai ai afaceri cu statul?

      • Tereben Tina Răspunde

        Ia zi cati penali pdl-isti stii tu ca au facut puscarie si cati ar fi meritat ??Nu uita de ”tartorul” lor si de koorva acestuia !!!

        • LOL Răspunde

          Tereben Carantina, poate ca sti tu mai bine si ai dovezi. Ultima data cand am verificat Udrea a facut puscarie. De 2 ori.

          Oh, iar din ultimii 27 de ani, vreo 23-24 au fost cu PSD in majoritate parlamentara si la guvernare. Presedintele nu are nicio putere executiva. Ai citit vreodata care sunt atributiile Presedintelui? Lectura placuta.

          • Tereben Tina

            Vezi,asta inseamna sa nu stii si sa te iei dupa manipulatori !!Ia zi ,cand a facut udrea puscarie ??Ca a stat in arest,e altceva,insa nu a fost condamnata NICIODATA !! Inca !!

          • Cetățeanul turmentat

            Ai trait bine pe vremea PDL? Erau contracte grase?

    • Unu' Răspunde

      Aș susține ORICÂND reducerea salariilor bugetarilor, în lipsa unor criterii de performanță!
      Mult blamatul guvern Boc (toate câte au fost!) au reparat parțial ce a stricat cancerul vostru pesedist, prin penalii de năstase și iliescu!
      PSD=CIUMA ROȘIE!

      • Alt Satmarean Răspunde

        @unu-ti-e ciuda ca nu esti si tu bugetar ??Invata,si vei fi daca vrei,nu umbla noaptea ca bezmeticii fraierit de sorosistii manipulatori care incaseaza verzisori de pe prostia ta !! Iar daca te bucuri ca boc a taiat salarii ,a inchis spitale si a disponibilizat oameni inseamna ca esti prost !! :::))))))

        • Unu' Răspunde

          Bă …, am învățat mai mult decât v-ar place vouă, comuniștilor, să acceptați!
          Nu fac parte din ciurda manipulată sau manipulatoare a pesedeului!
          ….

  7. Pesedist Răspunde

    Va rog eu fff frumos sa nu mai protestati, chiar nu putem sa furam si noi fara sa iasa scandal de fiecare data?

  8. Specialistu' Răspunde

    Problema in Romania e ca nu avem un Viktor Orban care sa ne scape de comunisti. La noi ba alegi pnl zis si pdl, ba alegi pesedeu tot aceasi gasca de hoti votezi. Nu avem dintre ce alege si ne mai miram ca batem pasul pe loc ba mai merge in spate incet incet.

    Vai de autostrazile noastre….

    Ungaria e mai mica decat Ardealul, incepeti sa adunati km de autostrada…

    Las ca are Dragnea, Basescu, Ponta, Tariceanu, Nastase, Iliescu etc. autostrada in curtea casei de x hectare.

    Ce sa facem daca nu avem o generatie noua de parlamentari, desi imediat avem 30 de ani de la revolutie!!!!

  9. Garuboz Răspunde

    Ba avem parlamentari noi, Bran Ioana s-au cum o cheama progenitura unui traficant cu alcool .Dar ce s-a mai vorbim la fel este in toata tara aceasta clasa politica este putreda pana in maduva oaselor.Dapoi de vandut tara cine a vanduto nu CIUMA ROSIE care a fost la putere din 89 incoace ? Si se mai gasesc destui pe care reusesc sa-i imbete cu apa rece!

    • Tereben Tina Răspunde

      Din 89 incoace??Inseamna ca ai dormit vreo 15 ani,atat cat a fost CDR-ul lui Constantinescu inatre anii 96-2000 si 2005-2014,cat a fost basescu !!Deci ??Crezi ca in cei 10 ani a condus romania altcineva inafara de basescu ??Nu,prietene,el a fost ”sistemul” pana unii s-au saturat si nu au mai percutat,insa asta s-a intamplat aproape de final !! !!

      • Unu' Răspunde

        Bă jeg alde-pesedist, la voi perioada dintre 2005 și 2014 este de 10 ani, dar că criminalul de iliescu a fost 3 (trei, trois, three) mandate, contrar constituției, a fost OK?!?
        Arză-vă focul măruntaiele de comuniști împuțiți!
        Măcar Președintele Băsescu n-a omorât pe nimeni, precum criminalul și trădătorul de iliescu!

        • Alt Satmarean Răspunde

          Vezi ca cineva ar putea sa te intrebe daca ai dovezi sa-l faci pe Iliescu criminal si tradator…

          • Unu'

            Numai un comunist imbecil și împuțit ar pune acest lucru sub semnul întrebării, dar uite:
            https://www.youtube.com/watch?v=0DoY44x-vDY

          • y

            Vezi că mai este și înregistrarea din noaptea de 22 când spune că a telefonat la Moscova și totul e în ordine. Paniemaeș @Alt Satmarean ? Dar degeaba, de ăștia scăpăm doar prin extincție, că sunt al naibii de rezistenți. Problema e că deja au făcut pui, că e plin Parlamentul de ei și nu numai Parlamentul!

    • Ion Răspunde

      Garuboz, ai fentat scoala la vata ta si acum te trezesti ca esti prost si frustrat. Mars la scoala si invata sa scrii daca vrei sa te exprimi in public. Boule!

  10. Micro33 Răspunde

    Saratocilor va data PSD-ul pomana electorala, farmituri, de aia v-ati solidarizat cu ei la furt? Oameni spalati pe creier si apoi va mai intrebati de ce o duceti asa rau, tot pe salarul minim bre? tot cu 90% din salar? Sclavilor fara educatie.

  11. Cristi Răspunde

    Cine o fi “Maria PSD”?

  12. nicu Răspunde

    Noi politicienii de la PSD, ALDE,PNL,UDMR,PMP vrem sa revina vremurile din 1990-2004 cand furam fara frica de procurori singurii luati la intrebari fiind cei care nu imparteau prada.Il vrem pe Amariei sef la DNA ca tare mare liniste era pe vremea lui si puteam fura fara frica.De cand cu Basescu,Johannis,Morar si Kovesi furam cu inima cat un purice de frica procurorilor vazand cati camarazi de furaciuni au ajuns sau sunt cu un picior la inchisoare.

    • Gabriel Răspunde

      Dar de abuzurile celor pe care ii invoci ce spui “nicule”. Chiar de L.C.K. care lucreaza la inventii (dosare)comandate. Ii fi si tu vreun fabricant de sufragerii dar nu recunosti!

  13. 007 Răspunde

    Cand citesc majoritatea comentariilor, pro hotie si escrocherie ,nu pot sa nu ma intreb,,,ce naiba, asta-i popor pe care sa-l respecti si sa nu-l jecmanesti ”?Nu frate,nu,asta trebuie furat pana se trage pe cur,pana-i moare tot neamul prin spitale,pana se darama scolile pe copiii lor,pana vor face doua saptamani de la Satu Mare la Cluj, prin ,autostrazile”de secol XIX,pana veti devenii niste babuini imitatori de democratie, sub TIRANIA escrocilor votati cu propria manuta si desigur…FARA CREIER!
    Atunci nu sunt indreptatit sa intreb,,Ce popor suntem daca de 28 de ani,alegeti in mare parte, numai hoti si escroci”???!
    P.S.1.Stiu din start ca zicala unui mucalit va avea efect si asupra mea,adica ,,NIMENI NU A CASTIGAT NICIODATA O BATALIE CU CELE TREI ELEMENTE INDOBITOCITE IN OM,…PROSTIA,RELIGIA SI ETNIA”.
    P.S.2.NOAPTE BUNA DEMOCRATIE,NOAPTE BUNA !

    • Tereben Tina Răspunde

      Prietene,in 28 de ani a existat alternanta la guvernare,si de drepta si de stanga !! Ia zi,care te-au ”satisfacut” ??Care n-au furat ??Cati dintre toti acestia ar fi trebuit sa infunde puscaria???La intrebarea finala iti raspund eu :toti !!!!!

      • LOL Răspunde

        Singurul partid care a fost peste 25 de ani la guvernare a fost PSD.

      • 007 Răspunde

        Tereben Tina,daca vei citi atent cele scrise de mine, vei intelege ca eu nu m-am referit la niciun partid, ci la ,,…comentariilor, pro hotie si escrocherie”.Este mai mult decat normal,civic si de bun simt sa te ocupi de cei la putere si nu la cei care au fost,dintr-un motiv foarte simplu. a trecut vreme puterii lor…si a deciziilor de HOTI…Asta nu inseamna ca atunci cand vor veni la putere(sper ca nu tot UNII din aceiasi nesimtiti,hoti si escroci)nu vor avea aceiasi reactie din partea mea.
        In rest,atentie mare, copiii tai vor suferii efectul deciziei sau indeciziei tale,cand alegi sa mergi cu unii hoti sau cu potentialii corecti care n-au mai fost la putere pana acum.
        Mai gandeste-te si pana la o decizie sa ai sanatate multa.

        • baba zice zero opt Răspunde

          mai cogeac, unde ai fost tu cand furau pedelistii si inchideau spitale si scoli si taiau salariile in carne vie in timp ce ei furau de mama focului si cheltuiau banul prin Monaco si Paris? Cum naiba va activeaza astia la comanda bai fraierilor?

  14. y Răspunde

    Aș avea o observație. Toți cei de aici care se dau cu cărămida în piept, ba de stânga, ba de dreapta, ar fi bine să își aducă aminte de Alianța DA, rezolvarea imorală PUR a lui Băse, marea coaliție PSD-PDL și USL. De UDMR veșnic la putere nici nu mai vorbesc. Întrebare – Care dintre ele și-a ținut promisiunea ? Niciuna ! Atât timp cât alegerile sunt valide când de fapt nu se prezintă minim 50 % +1 din alegători și atât timp cât nu există posibilitatea tragerii la răspundere a politicienilor pentru promisiunile neonorate (nu am vrut să spun minciuni gogonate) noi toți răcim gura degeaba. Și asta indiferent de opțiunea electorală.

  15. MuiPsd Răspunde

    Mi-as dori ca nenea asta cu nume inflamabil sa-si dea identitatea pe fata, sa vedem cat flegme ar lua. Mars, da-va dracu’ de comunisti imputiti, muriti odata, fir-ati al dracu’ sa fiti, crapati, lichelelor! Dispareti odata cu tot neamul vostru de imbecili, sa nu va mai vedem la carma.

  16. Iliescu criminalul Răspunde

    E amuzant cum postacii inca il gasesc ca tap ispasitor pe Basescu pentru ce se intampla in tara asta… cu siguranta inca el e la putere, chiar daca ataca DNA la greu.

    Printre altele, nu e cam rusinos sa ai un criminal ca presedinte onorific al partidului? E vorba de Iliescu si de PSD, nu de Basescu.

  17. Unu' Răspunde

    VREM MAXIM 300 DE PARLAMENTARI!
    PSD=CIUMA ROȘIE!
    PUIE MSD!
    DUIE MRAGNEA, HAMSTER PENAL!
    ILIESCU CRIMINAL!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.