Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO&VIDEO. Accident cu maşina Poliţiei. Poliţiştii erau în misiune, cu girofarul pornit

UPDATE: Maşina Poliţiei Satu Mare care s-a răsturat astăzi la intrarea în Botiz se afla în misiune. Potrivit oficialilor instituţiei, maşina avea pornite semnalele acustice şi luminoase. Purtătorul de cuvânt, Alina Ţinca, a afirmat că poliţiştii au fost uşor răniţi şi se află internaţi la spital. Din fericire, ei nu au fost grav răniţi. Chiar în aceste momente sunt supuşi unor investigaţii.

La faţa locului se află alte echipaje de Poliţie pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul. Potrivit primelor informaţii, un autoturism de teren nu ar fi acordat prioritate MCV-ului Poliţiei, astfel că maşinile s-au ciocnit.

În urma impactului, maşina Poliţiei a fost proiectată în şanţ, unde s-a răsturant.

Vom reveni cu detalii.

7 comentarii

  1. Specialiastul Răspunde

    Va rog sa traduceti titlul: “accident si masina politiei”?!?!?!

  2. Marian Răspunde

    Dada erau în misiune lasă vrăjeala doamne feri sa fiu ei vinovați

  3. cetateanul relaxat Răspunde

    Disolutia puterilor in stat duce la haos…orice terchea berchea isi permite sa faca afirmatii fara acoperire la adresa politiei …frustratii,fricosii nativi ,asocialii,isi arunca veninul si zoaiele pe o institutie care trebuie sa asigure fara partinire legea si ordinea…Amenzile sunt mici,pe alcool si abateri repetate pentru viteza,suspendat permisul pe viata!

  4. Roza Răspunde

    Asa este afirmatii gratuite, susțineri fara acoperire doar ca sa se cultive neîncrederea, îndoială…in orice instituții…Suntem niște triști !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.