Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO&VIDEO. Protest la PSD şi ALDE Satu Mare. JOS PENALII!

Circa 40 de persoane au ieşit în această seară să protesteze în centrul municipiului Satu Mare. Protestatarii s-au adunat timid în Pasajul Corneliu Coposu, din cauza ploii, dar până la urmă s-au strâns în jur de 40 de persoane și au pornit la marș prin oraș. Prima oprire a fost la sediul PSD Satu Mare, unde au depus afișe cu instipțiile “JOS PENALII, PSD = RUŞINE, după care s-au deplasat la sediul ALDE, unde au depus afișe “Aţi reuşit, ne-aţi unit!”.

În faţa celor două sedii de partide, protestatarii au strigat: “Hoţii, ALDE şi PSD, aceaşi mizeria, PSD nu uita, România nu-i a ta”.

Protestul a fost unul paşnic.

24 comentarii

  1. Jina Chistol Răspunde

    Cine e individul căcăniu pe care-l caută acasă ”doamna cu coasa” ? E cumva vreun fost membru de partid care candva tipa,de-i săreau bojocii, la ordinul lui Horobet ”ceausescu pcr” ??!!Dacă-l intrebai de ce nu e la culcare la ora aia,habar nu avea !Ca majoritatea dealtfel !

  2. Lulu Răspunde

    10-15 looseri, care nu au gasit nimic mai bun de facut, pe o vreme de kkt!

  3. Slăbani Răspunde

    Lulu , Jina și Cheovari ala …..din cauza unor mizerii ca voi ajunge Romania la sapa de lemn ….aveti gandire inapoiata …..vai de voi milogilor mai si comentati aiurea in tramvai ….!!

    • Slăbani Răspunde

      Frumosule,desteptule…

    • Slăbani Răspunde

      @Slabani-Dar dupa capul ala al tau de maimutoi, cu gandire ”inaintata”,cine crezi tu ca ar scapa romania de ”sapa de lemn” ??Orban-penalul si gasca pdl-ista,cei care au inchis spitale si au taiat salarii??De fapt voi habar nu aveti de ce iesiti la proteste,iesiti ca oile,doar ca asa zice cate un prostalau mai mare ca voi !!

      • Haters Răspunde

        Iesi in strada pt : salarii..alocatii..spitale..scoli…drumuri…politie..justitie..etc..drepturi pe care prea putini le cunosc .

  4. Slăbani Răspunde

    Idotule cum esti tu și ăia de mai sus ce au comentat….mai bine sta-ți în fața calculatorului și sunte-ți buni de gură că în rest de nimic nu sunte-ți buni…..nu e vorba de Orban trebuie găsit cineva care să ne conducă pe viitor…..vorbești de salarii idiotule și spitale ? vai de tine că nu știi unde trăiești !! uităte la realitatea ce va urma de pe urma PSD-ului cu ALDE !! sunte-ți niște obosiți care numa la Antena3 vă uitați vai de voi !! îi trist că încă lumea numa PSD și nenorocitul ăla de Tăriceanu îi vede !!!

    • Slăbani Răspunde

      @Slabani-In primul rand,daca mai vrei sa te bagam in seama,du-te sa-ti termini cele 8 clase,pentru ca la gramatica esti corigent !!Cred ca esti un mos expirat,un fost membru de partid comunist frustrat si ti-e ciuda ca n-ai avut si tu pe vremea aia ceva functie ”de partid” iar acum te dai cu ”reactiunea” !…Si de ce iesiti ca prostii daca nu aveti nicio solutie ca sa-i schimbati pe cei care ”nu sunt buni” ??Cine vreti voi sa ”conduca pe viitor” ??Orban,Ciolos,Nicusor Dan ??Cred ca ati baut carbid,si nu mai judecati !!

      • Lulu Răspunde

        Eu zic ca daca nu vrea sa-l bagam in seama ,sa-l bagam in ma-sa!

      • Haters Răspunde

        Cel mai fai a fost cand ciuma rosie pesedista impreuna cu analfabetul de tariceanu au angajat mii de lipitori de afise din campaniile trecute si le-au dat posturi bine platite la buget!
        Apoi a venit un OM cu viziune si i-a dat afara pe majoritatea, le-a actualizat salariile (care erau mult peste cele ale clasei muncitoare!) si a inchis niste spitale jegoase care nu se mai puteau folosi si riscam sa imbolnavim populatia! Iar acum, tot lingaii de cur de penali sar in sus ca au fost dati afara de la locurile caldute castigate in urma lipirii de afise, si ca le-a adus salariile inapoi pe pamant, une le era locul!
        Jeguri pesediste si aldiste, asta sunteti!

    • Lulu Răspunde

      Rau esti spalat pe creier, tati! Frustrat la maxim si nesimtit! Limbaj de tractorist, comportament, idem! IQ, pauza! La gara, ma, obositule!

    • Haters Răspunde

      Tati, se scrie (corect) stati, sunteti, uita-te!

  5. vois_c Răspunde

    Din pacate sunt unii care vor ca in Romania sa nu se protesteze,sau daca se protesteaza se se faca ,,in mod organizat” ca pe vremuri.Vremuri care o sa se intoarca…ca prea multi batuti in cap sunt in tarisoara noastra.Traim vremuri incredibile…

  6. x-ulescu Răspunde

    Sa se protesteze dar LEGAL .. fara sa incurce circulatia ..si sa deranjeze
    Sa-si asume cineva raspunderea pentru organizare si eventualele probleme

    • Jina Chistol Răspunde

      Da,si sa stie pentru ce protesteaza,nu doar ca se aduna ca oile si striga ca bezmeticii in timp ce ma uit eu la iUmor !! Prostii p..lii !!

  7. Haters Răspunde

    Duie Mragnea! PUIE MSD!
    Tuie Mariceanu! AUIE MLDE!
    Jeguri penale si scursurile societatii s-au adunat in cele doua pseudo-partide!

  8. Jina Chistol Răspunde

    Ma scuzati, sunt tare prost. Scriu aci de pe bancile psd ca ma simt singur si nu ma baga nimeni in seama. Va rog sa ma iertati nus bun de nimic. Sunt o lepra pesedista

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.