Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Mai ceva ca-n filme. Au făcut accident și au ascuns urmele. Planul a funcționat până la un anumit punct

Scenariu incredibil, demn de filmele americane, gândit de un bărbat din județul Satu Mare. În urmă cu aproximativ o săptămână, bărbatul a făcut un accident, intrând cu mașina în șanț, însă nu a declarat evenimentul rutier, încercând să ascundă cele întâmplate. A scos mașina din șanț, a făcut-o să dispară și a solicitat o ambulanță pentru pasagerul rănit din dreapta. Șoferul le-a comunicat celor de la ambulanță că amicul lui a suferit leziuni în urma unor activități casnice. Totul a ieșit însă la iveală după cercetările amănunțite ale polițiștilor.

La data de 6 noiembrie, polițiștii Formațiunii Rutiere din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș s-au sesizat din oficiu, despre faptul că la data de 27 octombrie, în jurul orei 20.00, s-a produs un accident rutier pe raza localității Prilog în urma căruia o persoană a fost rănită.

În fapt, în urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că un tânăr, de 24 de ani, din localitatea Remetea Oașului, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Prilog, pe fondul neadaptării vitezei în curbă a derapat,  părăsind partea carosabilă și întrând cu autoturismul în șanț. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat, de 32 de ani, din comuna Orașu Nou, pasager în autoturism.

După producerea evenimentului rutier conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului și a eliminat urmele producerii acestuia, solicitând ambulanță prin apelarea numărului de urgență 112 pentru persoana rănită, însă spunând că aceasta a suferit vătămări corporale în urma unui accident casnic și nu a unui accident rutier.

Având în vedere cele constatate de polițiști s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără acordul poliției și modificarea locului faptei sau ștergerea urmelor accidentului de circulație.

Sursa – IPJ Satu Mare

3 comentarii

  1. Hytman Răspunde

    Asa sa ascuns accidentul odraslei lui Petric de langa Auchan. Politia siguranta si ordine :)))

  2. Pop Ioan Răspunde

    De ce te miri? Maica-sa e politista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.