Ultima actualizare: azi, 16:35

Publicitate

Pariază online depunând bani cash în agenţii (P)

Chiar si in ziua de azi exista multi pariori care nu agreeaza ideea detinerii unui card bancar, preferand astfel sa joace la o agentie offline, deoarece acolo platesti cu bani cash.

In urma cu un an si jumatate insa, o casa online licentiata in Romania a introdus o noua metoda de plata, care permitea si celor ce nu doresc sa tranzactioneze online posibilitatea de a paria cu bani reali prin intermediul site-ului. Este vorba despre Fortuna, modalitatea de plata numindu-se Cashpoint, care se gaseste la aproape toate agentiile de cartier.

 

Depunerea prin intermediul Cashpoint este foarte usoara

Modalitatea de plata Cashpoint te ajuta sa depui bani cash in contul tau online Fortuna.  Prin metodele online depunerea minima este de 25 lei, indiferent de metoda pe care ai alege-o. In schimb, prin intermediul Cashpoint suma minima de depus este 10 lei, iar cea maxima 30 000 lei, la retragere vorbind despre aceleasi sume minime si maxime. Evident, nici la depunere, insa nici la retragere Fortuna nu percepe comision.

Depunerea se poate realiza oricand, fara o programare in prealabil pe site sau oriunde altundeva. Pur si simplu, viziteaza o agentie de cartier Fortuna, pentru a efectua o depunere trebuind doar sa ii arati casieritei buletinul si sa ii mentionezi numele de utilizator al contului online inregistrat la Fortuna. Asta inseamna ca este obligatoriu sa detii un cont online Fortuna, neputandu-l crea in sucursala. Suma depusa va aparea imediat in cont.

 

Pentru retragerea folosind Cashpoint ai nevoie de o programare

O retragere prin intermediul Cashpoint poate fi efectuata la orice agentie offline, nu neaparat in cea la care ai depus. Pentru a putea retrage prin aceasta metoda trebuie sa fi depus cel putin o data prin Cashpoint. Inainte de a efectua aceasta actiune trebuie sa alegi de pe site-ul casei online Fortuna locatia de la care vrei sa-ti retragi banii. Apoi ti se va genera un cod care iti va fi trimis pe mail, acel cod trebuind sa i-l prezinti casieritei, alaturi de un act de identitate. Vei primi apoi un alt mail care iti va confirma ca banii pot fi retrasi din agentie. In general, mailul de confirmare soseste in cel mult 24 ore de la efectuarea actiunii de retragere din agentie.

Faptul ca poti efectua plati in contul online prin sucursale reprezinta unul dintre cele mai mari avantaje ale casei de pariuri Fortuna, nefiind insa singurul. Pentru a descoperi  altele, te invitam sa parcurgi recenzia Fortuna, care poate fi gasita pe Intelbet, probabil cel mai obiectiv site cand vine vorba de case de pariuri. Pe pagina recenziei vei descoperi informatii despre calitatea cotelor, dar si despre oferta live, respectiv cea pre-live. Tot aici intalnesti 3 puncte forte, insa si 3 puncte slabe ale Fortuna.

Daca vei consulta recenzia Fortuna, pe pagina acesteia vei gasi, de asemenea, doua butoane care iti permit sa impartasesti anumite pareri sau nemultumiri. Astfel, daca ai remarcat un punct forte/slab al acestei case de pariuri si doresti sa il adaugi, o poti face folosind butonul “Adauga feedback”.

In schimb, in cazul in care intampini o problema legata de contul tau Fortuna, nu ezita sa selectezi butonul “Adauga o reclamatie” si sa specifici problema cu lux de amanunte. Printre aceste amanunte enumeram numele tau de utilizator Fortuna sau adresa ta de mail, care nu vor fi facute publice, insa si un print screen din care sa rezulte problema avuta, daca este cazul. Administratorul Intelbet va trimite apoi reclamatia unui reprezentant al acelei case, fiind foarte probabil ca problema ta sa se rezolve in scurt timp.

Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.