Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Rotaract Club Satu Mare, proiect pentru renovarea blocului operator din cadrul SJU

Rotaract Club Satu Mare organizează și în acest sfârșit de an proiectul caritabil ,,O cană de fericire”. Scopul celei de a IV-a ediții a proiectului este renovarea blocului operator al secției de chirurgie din cadrul Spitalului Judetean Satu Mare.

ROTARACT Club Satu Mare, alături de Rotary Club – Satu Mare și Interact Satu Mare, invită sătmărenii şi în această iarnă la cea de-a patra ediție a proiectului caritabil “O Cană de Fericire”. Evenimentul se va desfășura începând cu ziua de Marti, 5 Decembrie 2017 în aceeaşi locaţie ca şi ediţia precedentă, respectiv la Hotel Dana II, loc in care sătmărenii şi nu numai, sunt aşteptaţi în fiecare seară la căsuţa ROTARACT, unde vor putea servi o cană cu vin fiert, ceai, ciocolată caldă, precum și turtă dulce și fursecuri.

Atmosfera de sărbătoare va fi asigurată de tineri artiști sătmăreni care vor cânta live si vor oferi o notă muzicală evenimentului conform unui program prestabilit.

,,Așadar, vă poftim cu drag, alături de noi, să realizăm ÎMPREUNĂ minunea de a dărui si impărtăși cu ceilalți cele mai frumoase sentimente si gânduri. Cu ajutorul vostru, ne-am propus să renovăm blocul operator al secției de chirurgie din cadrul Spitalului Judetean Satu Mare. Împreună însuflețim orașul, făcând fapte bune!”, spun reprezentantii Rotaract.

Un comentariu

  1. sm Răspunde

    Între orele ?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.