Ultima actualizare: azi, 20:54

Locale

Satu Mare, învinsă în finala pentru titlul de Capitala Tineretului! Distincția merge la Baia Mare

Municipiul Satu Mare a pierdut finala pentru titlul de Capitala Tineretului din România. Ajuns în ultimul act alături de municipiile Iași și Baia Mare, Sătmarul a ieșit cu fruntea sus din această competiție și va continua să profite la maximum de experiența acumulată. Finala a fost câștigată de Baia Mare, care va prelua titlul de Capitală a Tineretului în 2018.

Inițiatorii conceptului Connect to Satu Mare s-au declarat mulțumiți de prestația Sătmarului în acest concurs și promit să continue proiectul care s-a bucurat de nenumărate aprecieri în ultimele luni.

,,Nimeni nu a crezut că vom ajunge în finala Capitala Tineretului din România. Nu am reușit să câștigăm, deși am dat toată silința împreună cu SamStudia și ceilalți parteneri, cărora le mulțumim pentru implicare! Mulți ani de neglijență în domeniu nu se poate recupera în câteva luni … dar mergem mai departe, facem din Satu Mare un oraș orientat către tineri. Sincere felicitări Baia Mare!”, este mesajul lui Butka Gergo.

Municipiul Baia Mare a preluat titlul de Capitală a Tineretului din România la Summitul Tinerilor, care a avut loc la Bacău.

 

6 comentarii

  1. sm Răspunde

    Dle Butka Gergo v-ați plimbat în ultimele luni PE JOS prin orașul Satu Mare? Cum să fie capitala tineretului un oraș atât de murdar????!!!!

  2. Pcr Răspunde

    Da mi se pare normal cà a cîstigat bm

    • ? Răspunde

      Ca doar e mai poluata….vorba unui reporter de la Europafm “ ce tot laudati Baia Mare???, am fost acolo si nimic deosebit..un fost oras minier comunist.”

  3. cetateanul relaxat Răspunde

    Orasul e murdar datorita lipsei noastre de civilizatie;din punctul meu de vedere florisalul isi face treaba,mai ramane ca noi sa intretinem curatenia…iar daca priviti cosurile de gunoi vandalizate,ve-ti realiza ca sunt multi tineri care au frustrari si refulari ciudate (banuiesc ca n-au fost distruse de varstnici) Fara a generaliza..la asa tineri asa oras..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.