Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

Sens giratoriu permanent la Burdea, pe modelul celui de la intersecția Crinul

La intersecția Burdea se va amenaja un sens giratoriu pe modelul celui de la intersecția Crinul, au anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, reprezentanții municipalității.

În prezent de lucrează la proiectul tehnic, iar în primăvară, după ce se termină lucrările la carosabil, se va putea trece la construirea noului sens giratoriu de la Burdea.

Trecerile de pietoni vor fi și ele amenajate astfel încât să se poată trece în siguranță.

15 comentarii

  1. giovanni Răspunde

    Da numai ca asta va ramane asa mult timp deoarece aici trebuie facut de primărie si primaria cand e de scos bani nu scoate celelalte sensuri vor fi gata si unelte sunt gata deoarece le au facut investitorii de supermarket ☺.

  2. abc Răspunde

    La următoarea ședință de Consiliu Local propun pe ordinea de zi schimbarea denumirii orașului în Satu Giratoriu Nu de alta dar străinii să știe ce îi așteaptă dacă vin la noi.

  3. M Răspunde

    Bravo!
    In orase civilizate nu au ce cauta intetsectiile semaforizate.

  4. alex Răspunde

    Speram ca ceva firma serioasa va ocupa de sens,nu asta care a facut podul Decebal…..si va fii asa mare ca la crinul….este loc,stalpuri mutate si iese un cerc mare.

  5. Bogdan Răspunde

    ABC,tu nu ai trecut granita niciodata,semafoarele sunt deja expirate in orasele europene de 15 ani.un pariu ca esti un bosorog comunist cu miros de psd,,,?

    • abc Răspunde

      Ești mai prost decât media pe țară. Te rog caută pe net poze cu intersecții în Barcelona. Iar în ceea ce privește chestia cu umblatul în străinătate, mă faci să râd. Ultima dată am fost în Maroc anul trecut. Asta după Sri Lanka, Mexic, Peru, SUA. Țările din Europa sunt prea multe. Și nu am fost membru PCR cu toate că 3 ani la rând au încercat. Încă nu eram pregătit, am spus.

      • Bogdan Răspunde

        Da da Mexic,Peru,Sri Lanka?astea sunt civilizate?de Spania sa nu imi zici tu ca stai ca boul la semafor.am trait acolo maxim la intrarea pe autostrada vezi semafoare.

        • abc Răspunde

          Deci, Olanda, Belgia, Polonia, Germania, Austria, Suedia, Anglia, Slovenia, Portugalia, Spania. Și nu în tranzit. Du-te și beți kaveul. Nu cu sensurile giratorii e problemă ci infrastructura e prăpăd. Poduri făcute pentru parcul auto de acum 30 de ani și transport public la pământ, dacă nu sub pământ deja. Ș

  6. Cristi Răspunde

    Degeaba…
    1. Problema se vede la intrare pe Octavian Goga se umple singura banda si…. pauza se blochaza sensul. ( duamasa mai ales)
    2. Tot dupamasa cand se face coloana pe pod cei care vor sa intre in sens au de asteptat sau forteaza intrarea de pe Careiului dar in special cei de pe Closca ca sunt ultimii la prioritate.
    Singura solutie e al treilea pod in oras care sa deserveasca zona M17 ,CII, Paulesti, probabil ca ar fi asemanatoare la cost cu largirea Octavian Goga daca se fac si exproprieri de case pentru largire

    • escape Răspunde

      + la fel de important ar fi centura, care ar scoate camioanele + masinile mici care doar tranziteaza orasul. Ar fi chiar ideal.

  7. Gabor Răspunde

    Ce sa facem asa suntem noi romanii,venim de pe careiului spre lucian blaga nu stim numai o directie dar toti! Dragi locuitori ai satmarului, ia folositi si alte rute decat cea mai simpla si nu va fi asa rand.folositi Dariu Pop etc,cine vine din.17 poate sa foloseasca Rosseti,jiului si multe alte stradute care ne ajuta sa ajungem mai repede.iar pentru cei care trec podurile va fi mai simplu in ora de varf.

    • y Răspunde

      Foarte corect.

    • abc Răspunde

      Degeaba e și sensul giratoriu acum la Burdea că șoferul atâta știe că în sens are prioritate, deci de abia așteaptă să intre în sens. Dar de semnalizat rar mai vei vreunul! Noroc cu conduita preventivă și de faptul că unii mai țin la mașinile lor.

  8. Gabor Răspunde

    Tranport in comun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.