Ultima actualizare: azi, 14:26

Locale

Solidaritatea sătmărenilor! Mobilizare extraordinară în Campania de ajutorare a bunicului Vasile

Povestea bătrânului de 92 de ani din satul Cuța, care trăiește în condiții extrem de grele, într-o casă dărăpănată, a ajuns la sufletele multor sătmăreni, mobilizându-i exemplar. Campania a luat o amploare extraordinară, iar de acum donațiile se pot face în două conturi, deschise special pentru ajutorarea bunicului Vasile.

Redăm în continuare mesajul postat de inițiatorii campaniei:

“Avem ocazia să ajutăm, să-l ajutăm pe bunicul Vasile!

Dupa ce colega mea Dragoman Simona v-a scris despre povestea bunicului, v-ați arătat dorința de a-l ajuta pe bunicul Vasile, în vârstă de 92 de ani, sunteți niște oameni minunați!

Problema este următoarea:

Casa în care locuiește nu mai are mult și se dărâmă, la propriu! Câțiva dintre voi ați venit cu ideea de a cumpăra un container modular sau o rulotă unde să poată locui, să treacă peste iarnă cu bine.

Ca să putem să-i dăruim un container modular sau o rulotă, desigur este nevoie de bani, containerul costa în jur de 3.000 de euro + transport, o rulotă se găsește și la 1.000 – 1.500 euro. Inițial vrem să fim optimiști și să putem cumpăra un container de locuit și să-l utilam și să-i facem bunicului o iarnă plăcută.

Pentru cei care doriți să ne ajutați să strângem acești bani și sunteți dispuși să donați o sumă de bani, oricât ar fi, puteți face acest lucru în contul Asociației Segits te is – Ajută și tu

Conturile sunt:

BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ
RO04RNCB0226154405050001 – LEI
RO90RNCB0226154405050005 – EURO
Cod SWIFT: RNCBROBU
Cod BIC: RNCB

Pentru cei care doresc să ajute cu alimente sau alte lucruri ce credeți că ar fi util, puteți face acest lucru vizitându-l pe bunicul Vasile în Cuța, dacă nu doriți să-l vizitați și doriți totuși să-l ajutați cu una dintre lucrurile de mai sus, mă puteți contacta la numărul de telefon 0752-391-415, am să strâng eu alimentele și tot ce primesc și le voi duce, împreună cu alte persoane doritoare”, a transmis Otto Vasile Pop.

Bunicul vă mulțumește foarte mult!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.