Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

Bărbat prins de jandarmi în timp ce vindea produse contrafăcute, în municipiul Satu Mare

În cursul zilei de ieri, 5 decembrie, în jurul orei 11.00, o patrulă de Jandarmerie, aflată într-o misiune de combatere a comerţului ilicit pe raza municipiului Satu Mare, a depistat în parcarea unui magazin, un bărbat care oferea spre vânzare motoferăstraie. 

În urma verificărilor făcute, jandarmii au stabilit faptul că acesta efectua acte de comerţ, oferind trecătorilor 3 motoferăstraie inscripţionate cu numele unor mărci de renume, fără a poseda documente de provenienţă a bunurilor respective.

Existând suspiciunea că obiectele oferite spre vânzare erau contrafăcute, jandarmii au întocmit procesul verbal de constatare conform prevederilor Codului de Procedură Penală şi l-au condus pe făptuitor la sediul Poliţiei municipiului Satu Mare, unde l-au predat împreună cu bunurile găsite asupra sa, în vederea continuării cercetărilor.

Recomandăm cetăţenilor să nu achiziţioneze bunuri comercializate în mod ambulant şi fără îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerţ , să sesizeze autorităţile competente.

Sursa – Jandarmeria Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.