Ultima actualizare: azi, 19:29
Locale

Campanie. Gemene crescute de bunica, dintr-o pensie de 500 de lei. Au nevoie de ajutor

Campanie. O sătmăreancă a făcut public un caz nefericit al unor gemene de din localitatea Petreşti, îngrijite din pensia bunicii lor, de 500 de lei. Fetele, de 16 ani, locuiesc cu bunica, în aceeaşi cameră, pentru că nu îşi permită să încălzească două camere, sunt bune la învăţătură, dar din păcate nu au nici baie.

“Dragi prieteni, tocmai am aflat despre două gemene (16 ani) care au fost abandonate în urmă cu 5 ani de părinți. Ele sunt crescute de bunica lor care are o pensie de doar 500 de lei și este bolnavă. Ei stau într-o localitate din județ, fără căldură. Deși nu au condiții bune de trai, fetele sunt bine crescute, curate și sunt foarte bune la învățătură. Cine dorește să-i ajute cu haine sau alimente, vă rog să mă contactați. De asemenea puteți lua legătura cu referentul social din localitatea Petrești la numărul: 0762 257 788 care cunoaște foarte bine situația acestei familii și vă poate furniza mai multe informații.
Eu mă voi duce în următoarele zile să le duc haine și alimente. Haideți să ajutăm această familie, haideți să fim mai buni acum în prag de sărbătoare!
(Ps: poate reușim să le rezolvăm și ceva sobă pentru a se putea încălzi)”, a transmis Andreea Codruţa pe facebook.

Cei care doresc şi pot să ajute, sunt rugaţi să ia legătura fie cu referentul din Petreşti, fie cu Andreea Codruţa.

4 comentarii

  1. justin Răspunde

    cititi cu atentie gunoaielor care votati salarii de mii de euro ptr voi in timp la cei care muncesc si transpira sange o viata intreaga ii scoateti ochii cu 500-600 de lei pensie, va doresc ce meritati, chinuri fara limite cum se chinuie oamenii din care voi traiti ca niste boieri, sa va fie rusine, ii ajutam noi din salarul nostru minim pe economie ce ne-ati votat tot voi, gunoaielor

  2. Mirrors Răspunde

    PortalSM am trimis acum 2 saptamani email pentru detali despre Bunicul Vasile din Cuta. Pana acum nici un rasp

  3. Ioska Răspunde

    Mama mea a lucrat aproape 35 de ani si are o pensie de 600 de lei…si tot atata are si una care abia a lucrat 15 ani…unde e dreptatea?Si ca mama mea mai sunt mii de pensionari batjocoriti..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.