Ultima actualizare: azi, 09:44
Locale

Carte de condoleanțe în memoria Regelui Mihai la Castelul Karolyi din Carei

Începând cu data de 6 decembrie 2017, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi, Direcția de Cultură Carei și Centrul de Promovare a Turismului Cultural grof Károlyi, deschide o carte de condoleanțe în memoria Majestății Sale Regele Mihai I, care va fi pusă la dispoziția publicului până la sfârșitul acestui an.
Tot în memoria Majestății Sale, luni 11 decembrie, în aceeași locație, va fi deschisă o expoziție de fotografie despre viața Regelui Mihai I, iar în cadrul Concertului de Crăciun susținut de corurile careiene va fi ținut un moment de reculegere.
Regele Mihai a murit la domiciliul său din Elveția, a anunțat Casa Regală. Decesul a intervenit astăzi, marți, 5 decembrie, la ora 13:00. Regele avea 96 de ani, împliniți la 25 octombrie, și de mai bine de un an și jumătate era grav bolnav.
Sursa – Direcția de Cultură Carei

Un comentariu

  1. Radu Răspunde

    În 1948 comuniștii au preluat puterea, acum tot comuniștii sunt la putere, iar regele nu a apucat să vadă tara asta scăpată definitiv de comuniști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Sătmărean cercetat pentru trafic de migranţi. A vrut să treacă un chinez peste frontieră

Patru români, din care unul din judeţul Satu Mare, au încercat să ajute un cetățean chinez, să treacă ilegal frontiera...

Închide