Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

Doi traficanți de lemne, prinși și amendați drastic de jandarmii sătmăreni

În cursul zilei de duminică, jandarmii din cadrul Grupei de Supraveghere şi Intervenţie Tăşnad au organizat o acţiune de prevenire a furtului de material lemnos în pădurea aflată în zona comunelor Săcăşeni şi Supur.

Cu această ocazie au fost identificate două persoane, una în cursul dimineţii în apropierea localităţii Unimăt, şi cea de a doua, în jurul amiezii în apropierea localităţii Sechereşa, care transportau material lemnos.

La solicitarea adresată celor două persoane de a pune la dispoziţie documentele de provenienţă ale materialului lemnos, acestea nu au putut prezenta nici un document valabil.

În acest context, patrula a dispus confiscarea materialului lemnos, depozitarea acestuia în cadrul Ocolului Silvic Tăşnad şi sancţionarea fiecărui contravenient  cu suma de 5000 de lei.

Sursa – Jandarmeria Satu Mare

 

6 comentarii

  1. Alin Răspunde

    Cu aceasta ocazie invit pe cei abilitati sa faca ( nu sa se faca ) controale si in comuna Viile SM , mai ales in zile nelucratoare , “poate” mai inhata vreo cateva zeci de astfel de transporturi !

    • Corgi the bastard dog Răspunde

      Absolut de acord cu acest comentariu. Din păcate se știe ca cei implicați sunt donatorii primarului care la rândul lui are grija ca poliția din Vii sa fie in alta parte. Oricum transporturile ilicite de material lemnos de acolo au trasee alese cu migala, astfel încât înainte de primărie și poliție lemnele o iau pe drumuri lăturalnice.

  2. Podina&ilie Răspunde

    Pe cand si in noroieni?seara de seara merg carutele pline si nimieni nu-i intreaba de sanatate.200 lei Mc fe lemn.cat vrei.

  3. Paduraru Răspunde

    Pe ei pe mama lor…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.