Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Foc de artificii în noaptea dintre ani. Primarul invită sătmărenii în Piața 25 Octombrie

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor îi invită pe sătmăreni în noaptea de Revelion, în Piața 25 Octombrie, pentru a urmări un spectaculos foc de artificii. La cumpăna dintre ani sătmărenii sunt invitați să sărbătorească nu doar trecerea în Noul An, cât și trecerea în anul Centenarului!

Îi aștept pe toți cetățenii municipiului Satu Mare ca la ora 24.00 să închinăm un pahar de șampanie în cinstea noului an, admirând cel mai impresionant foc de artificii din județul Satu Mare! Îmi doresc să pășim în Noul An mai determinați, mai uniți și mai conștienți de șansa pe care fiecare dintre noi o avem pentru a contribui la dezvoltarea municipiului nostru! La Mulți Ani, Satu Mare!, transmite primarul Kereskényi Gábor.

Pe această cale, primăria anunță cetățenii municipiului că, în 31.12.2017, respectiv în 01.01.2018, între orele 10.00- 01.00, circulația pietonală pe dig, pe porțiunea dintre pasarele va fi restricționată.

De asemenea, în același interval orar, parcarea autovehiculelor pe Bulevardul Transilvania, pe porțiunea delimitată de cele două pasarele, pe ambele sensuri de mers, va fi interzisă.

Accesul spectatorilor pe scările și pasarelele din Piața 25 Octombrie înaintea și în timpul focului de artificii nu este permis.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare

 

 

12 comentarii

  1. Gogo Manu Răspunde

    Mda…Foc de artificii si impozite marite cu 20 % !!A reusit prostolaul sa-i faca ”fericiti” pe satmareni !!

  2. y Răspunde

    Mergeți toți să vedeți. Acolo se află banii dumneavoastră !

  3. Duce Răspunde

    Șansa auzi mă !!!!! Da de unde le scoate oare ??

    • Gogo Manu Răspunde

      Pai da !!El a avut sansa de a-l vota la greu udmr-istii,dupa care le-a tras-o si lor cu un impozit de 20 % mai mare !! Asa e foarte simplu sa fii primar si sa-ti umfli bugetul,marind taxele si impozitele !! Asa si ultimul prostolau poate fi primar !!Chereches nu a marit nici cu un cent impozitele,desi Baia Mare, la capitolul cheltuieli este cu mult peste satu mare ! Dar acolo nu dikteaza udmr !!

  4. unu Răspunde

    Voi sunteti toti sovinisti. Daca nu va place de ce nu va mutati la baia mare ? Credeti ca acolo totul e roz?

    • y Răspunde

      @Unu, poate unii, eu nu prea.Sau cel puțin așa sper. Nici în BM nu e totul OK dar acolo primarul are și ceva creier în căpățână. De ex. când a văzut că e tulbure în fotbal a desființat scurt echipa, care pare-mi-se era pe loc de promovare în Divizia I, pe când noi resuscităm mortul zis Olimpia de 3-4 ani. Dragoste cu sila. Eu m-aș lipsi câțiva ani și de artificii și de fotbal și de așa-zisele zile ale orașului. Per total îs bani serioși an de an. Trage o linie și fă o socoteală ce câștigăm și dacă chiar avem nevoie de balta de pișat și muntele de mizerie din centrul nou. Și dacă aș fi primar oricum aș muta zilele orașului din centrul nou. Dacă vrei găsești spații.

  5. Faccevreau Răspunde

    Az osszes olah paraszt csak panaszkodni tud meg ocsarolni a rendszert…ha nem lenne tuzijatek az lenne a baj…Romania soha tobbe nem terek vissza ebbe a gondolkozasba….Sa va fie rusine!!!!!!!! B.u.e.k.

  6. palatul administrativ Răspunde

    Si cine va trage artificiile Tarr Beton?

  7. y Răspunde

    Și primarul a admirat focurile de artificii și a sărbătorit Revelionul lângă Budapesta. Vezi FB-ul lui. Avem niște conducători ……..! Vai de capul nostru! Oricum La Mulți Ani tuturor!

  8. y Răspunde

    Ca să vedeți unde stăm! Artificii din Dubai.
    https://www.youtube.com/watch?v=EbqvgZV0qsg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.