Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. Accident grav în Germania. Autocar din Satu Mare, implicat

Cel puţin nouă persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut astăzi în sud-estul Germaniei, potrivit siteurilor germane.

Accidentul a avut loc la ora 12.40 (13.40, ora României), pe Autostrada A3, în zona Metten (Straubing, landul Bavaria), în sud-estul Germaniei. Un autocar din România, în care erau 51 de persoane, a lovit din spate un camion, înmatriculat tot în România.

Accidentul s-a produs în condiţii de ceaţă densă, la formarea unei coloane de vehicule din cauza unor lucrări, informează publicaţiile Wochenblatt şi Deggendorfer Zeitung, preluate de Mediafax.

Potrivit unor surse citate de presa germană, nouă persoane din autocar au fost rănite în accident. Şoferul autocarului a fost scos cu greu din vehicul şi este în stare gravă.

Autorităţile germane încearcă să afle cauzele producerii accidentului.

Ministerul Afacerilor Externe transmite că victimele din accidentul produs în sud-estul Germaniei au fost externate, cu excepţia şoferului, o echipă din cadrul consulatului fiind la faţa locului.

Valoarea pagubelor este estimată la 75.000 de euro.

4 comentarii

  1. abc Răspunde

    Ce interesant că iar Olimpia Travel!

  2. Duce Răspunde

    Autoritățile nu fac nimic ,cine știe șoferul de Cînd este pe drum cîte ore a condus !!!! Bravo bravo bravo !!!!

    • Bogu Răspunde

      Dar de ce crezi tu ca cineva trebuie sa faca ceva? Daca legea nu-l constrange sau nu se aplica aici se ajunge. Aceasta situatie e un exemplu pentru marea majoritate a serviciilor din Romania. Normalitatea, controlul, responsabilitatea ar trebui sa ne intre in obisnuinta.

  3. Amdi Răspunde

    Extraordinat! Aceeasi firma care in milioanele ei de km oamenii au calatorit in siguranta! Nu e posibil asa ceva!!! Ce fac organele abilitate? In primul accident au murit oameni!!! Chiar nimanui nu-i pasa? Astfel de firme sunt premiate cu diplome de excelenta pentru activitatea lor. Umanitatea a fost ucisa cu premeditare de bani! Nu pot decat sa fiu dezgustat de ceea ce se intampla!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.