Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO. Accident mortal! S-a urcat băut la volan și și-a omorât prietenul

Accident mortal la Drăgușeni. La data de 30 noiembrie, în jurul orei 6.30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe DN 1C, în afara localității Drăgușeni, soldat cu victime omenești.

Din cercetările efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat, de 28 de ani, din Turulung, aflându-se la volanul unui autoturism, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în coliziune cu un copac.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a unui minor, de 15 ani, din Turulung și decesul unui bărbat, de 37 de ani, din aceeași localitate, ambii pasageri în autoturism. Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii eventualei alcoolemii, rezultatul fiind de 1,06 mg/l alcool pur în sânge.

Față de conducătorul auto, Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Sursa – IPJ Satu Mare

Sursa foto – Drivers Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.