Ultima actualizare: ieri, 18:03
Locale

FOTO. PNL Satu Mare, moment dedicat memoriei Regelui Mihai în Pasajul ,,Corneliu Coposu”

În această seară, reprezentanții Partidului Național Liberal (PNL) Satu Mare au organizat un scurt moment dedicat memoriei Regelui Mihai I al României.

Evenimentul a avut loc la ora 18.30, în pasajul Corneliu Coposu din centrul nou al municipiului Satu Mare.

,,Sper că exemplul nostru va fi urmat și de alți concetățeni din Satu Mare pentru că, cu certitudine, sunt foarte mulți cei care ar dori să fie prezenți la înmormântarea sau lângă catafalcul Regelui Mihai. Noi suferim o mare pierdere în România, s-a vorbit mult despre acest lucru în aceste zile, s-a vorbit frumos, mâine voi vedea și eu cum suntem în stare să ne comportăm ca popor și în timpul funeraliilor, pentru că trebuie să demonstrăm respectul pentru cine a fost Regele Mihai și regretul că nu mai este printre noi. A plecat dintre noi un model foarte important de om, de statură politică și nu numai și evident că rămânem mai săraci”, a declarat președintele PNL Satu Mare, Adrian Albu.

 

23 comentarii

 1. Dorina Răspunde

  Papagalul Albu, ce treaba are cu regele.? Mergeți măi și vă ascundeți .

 2. Cami Răspunde

  Viceprimărița paralelă Doina ( tirista) și toate amantele, voi reprezentați monarhia în Sătmar.

 3. Flaviu Răspunde

  Dar Numa atâția ați mai rămas în PNL Satu Mare? Sau Numa ăștia-s monarhiști

 4. Horea Răspunde

  Măi penibilior, mai bine v-ați vedea în continuare de afacerile de partid.
  Albule, ești un penibil, să-ți vezi de afacerile tale murdare in continuare.
  Lasă regele in pace, să se odihnească. Nu puteți sa-i ajungeți nici la degetul mic.

 5. Vali Răspunde

  Astia pnl? Cine dracu ii cunoaste? Mereti ma acasa ca va rade lumea! Gandesti ca stati la cersit! Se intoarce bietul Coposu in groapa ma fripturistilor!

 6. Mapispevoi Răspunde

  Penibililor, il omagiati pe cel care ia condamnat la moarte pe cei mai multi liberali adevarati.

  • Mapispetine Răspunde

   Asta de unde ai scos-o,pe bune?

   • A lu' Pigus Răspunde

    Fraiefre,inseamna ca nu stii istorie !!-Ia d-aci !!- ”14 iulie 1947 – Iuliu Maniu este arestat impreuna cu intreaga conducere PNT, dupa inscenarea de la Tamadau, desi nu facuse parte din grupul arestat acolo”. ”Radu Campeanu provenea dintr-o familie de liberali, a fost lider al Tineretului Liberal, iar la 25 de ani in septembrie 1947 a fost condamnat de regimul comunist investit de regele Mihai I la inchisoare, de unde a iesit noua ani mai tarziu”. Despre ce vorbim ???!!!! ”Regele”,condus azi pe afet de tun si famfare militare a acceptat,in cardasie cu bolsevicii, ca partidele istorice si liderii acestora sa fie linsati de catre bolsevici,doar ca sa-si salveze pielea si averea cu care a plecat din Romania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • A lu' Pigus Răspunde

     Asta este pentru ”mapispetinesiti-odausus ” !!

    • abc Răspunde

     Din ce ai scris rezultă că habar nu ai de istorie. Mai exact menționezi numai anumite fapte și întâmplări, doar care îți convin. Nu am deloc simpatii monarhice dar Casa Regală și-a pus amprenta și a dat ceva acestei țări. Iar faptul că arunci cu venin exact în ziua înmormântării lui te definește ca om. Nici nu mai zic că este postul Crăciunului pentru că probabil asta pentru tine nu spune nimic.

  • Cetățeanul turmentat Răspunde

   Tovarășe, vezi că minți, Regele nu era ascultat de comuniști, că doar avusese greva regală, grevă care era îndreptată tocmai împotriva guvernului Groza. Numai că comuniștii (cacofonie intenționată) nu au renunțat la putere, având sprijinuul Armatei Roșii.
   P.S. Securiștii ăștia manipulatori nu se lasă!

   • Obiectiv Răspunde

    Ai dreptate,chiar dacă eşti turmentat.De fapt nici actul de la 23 August nu a fost făcut de capul lui.Acolo mai erau nişte generali şi oameni politici.Cât priveşte gogomănia cu averea cărată cu trenul pot să spun că comuniştii n-ar fi admis aşa ceva fără să facă un proces verbal bine umflat.

 7. George Răspunde

  Tu vorbesti de rege bai cuc oltenesc? Da gros obraz ai! Pe tine te doare in cot si de partid si de rege si de toti! Lichea oportunista!

 8. Misu Răspunde

  Gainarilor! Unde e ghiveciul cu flori pentru ala micu?

 9. Marius Răspunde

  Albule te-ai dus la omagiere cu amanta? Puțin respect măi penibilule

 10. Gabor Răspunde

  Fara 1 nici nu se putea.

 11. Csabi Răspunde

  Albule sa-ți vezi tu în continuare de deducerile ilegale de TVA și multe altele…lasă regele și politica. Că e bai mare pe la tine

 12. Kaska Valy Răspunde

  Bla,bla,bla !!! Acestia sunt viitorii membrii ai ”curentului blablaist” inventat de basescu !! Niste demagogi de rasa pura !! Iar de la Ferdinand incoace romania n-a mai avut rege decat cu numele !!

 13. Vladimir Răspunde

  Domnu Marius, doar nu insinuezi ca dentista aia no name e amanta! Face infarct tantalaul ala de barbatu ei!

 14. Stefan Răspunde

  Nu tin partea nimanui, fiecare a avut dreptul sa aduca sau nu, un ultim omagiu regelui.
  Dar sa faci un moment de genul doar ca sa apari in presa… e trist.
  Nu cred ca asa se omagiaza un rege, sa ii scrii numele din candele si sa faci niste poze… Nu pot sa cred ca atata i-a dus capul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.