Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

FOTO. Scrisoare de mulţumire către poliţiştii eroi din Satu Mare

Poliţiştii eroi din Satu Mare, Antim Benchiş şi Ionuţ Cherecheş, cei care au salvat două persoane dintr-un apartament în flăcări, au primit scrisori de mulţumire din partea şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, Sorin Stan.

“Vă adresez felicitări pentru modul profesionist în care aţi acţionat şi pentru curajul de care aţi dat dovadă cu ocazia incendiului izbucnit în data de 3 noeimbrie a.c. pe strada Dariu Pop.

Datorită modului exemplar înn care v-aţi îndeplinit atribuţiile de serviciu, vieţile celor două persoane aflate în incinta imobilului au  fost salvate”, a transmis şeful IPJ.

Antim Benchiş a fost avansat în grad pentru merite deosebite. Propunerea a fost făcută după ce a salvat de la moarte două persoane, intrând alături de colegul său Ionuţ Cherecheş, într-un apartament în flăcări.

În urmă cu trei ani Antim Benchiş a fost avansat în grad tot pentru merite deosebite. La 31 de ani a ajuns la penultimul grad al agenţilor de poliţie.

Colegul său, Ionuţ Cherecheş, nu a putut fi avansat, fiind în primul an de poliţie.

3 comentarii

  1. Carol Răspunde

    Inclin sa cred că au pile intucat tot ii pomenesc mai mult decât pe cei ce lupta de zeci de ani împotriva cancerului. Despre cei ce au muncit zi și noapte la identificarea autorului triplului asasinat de la Apa s-a pomenit o zi și gata.Deci……………

    • Xxl Răspunde

      Ii pomenește doar presa locală, nimeni altcineva, deci pilele sunt la presa. Dacă ești informator al presei ești cel mai bun. Dacă tot sunt așa apropiați sa posteze presa o fotografie cu hainele celor 2, arse in timpul intervenției. Sau un interviu cu martorii. V-am dat de gândit?
      Mai scutiți-ne cu interesele voastre. Deja e penibil. Scrieți despre politisti adevărați, pentru ca sunt destui!

  2. Iosif Răspunde

    Deja ne-ați săturat cu atâtea laude, lasati-le și pt altii care merită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.