Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. Spital într-o comună din județul Satu Mare. Proiect de peste 700.000 de lei

Conducerea Primăriei Homoroade anunță startul unui proiect de mare importanță pentru locuitorii întregii zone a Țării Codrului. Dispensarul din comună urmează să fie reabilitat, dotat cu aparatură modernă și transformat într-un adevărat spital ce va asigura asistență medicală permanentă.

Primarul comunei Homoroade, Simion Ardelean a anunțat că dispensarul va fi modernizat în cadrul unui proiect cu o valoare de peste 700.000 de lei.

,,In perioada urmatoare, Primaria Homoroade va implementa proiectul ” Modernizare si dotare dispensar ” in valoare de 714 mii lei, finantat de Ministerul Dezvoltarii Regionale. Prin acest proiect se va moderniza cladirea existenta si se va asigura aparatura medicala necesara investigatiilor de baza.

Odata cu finalizarea acestui proiect, dar si a celui de modernizare a drumului judetean, aici se va infiinta un “Centru de permanenta “, care va asigura in orice moment (inclusiv noaptea si la sfarsit de saptamana) servicii medicale de urgenta pentru Comuna Homoroade!”, a anunțat primarul Simion Ardelean pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.