Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

FOTO. Stradă proaspăt reabilitată, ,,spartă” din nou. Sătmărean revoltat: ,,De ce nu se face în timpul reparației?”

Nici bine nu s-a așezat asfaltul pe strada Nicolae Golescu, că stratul recent turnat a început să fie spart, spre nemulțumirea cetățenilor care locuiesc în acea zonă. Oamenii se întreabă de ce muncitorii care acum acționează pe asflatul proaspăt, nu au reușit să-și termine treaba când strada era închisă circulației.

,,După nicio lună de când s-a terminat reabilitarea capitală a străzii Golescu, timp în care s-a creat un calvar în trafic în jurul pieții, în această dimineață munictorii au început să spargă asfaltul proaspăt turnat. Indiferent dacă e vorba de apă, gaz sau curent (nu se vede niciun logo pe vestele muncitorilor) normal ar fi să le facă în timpul reparației capitale și nu după o lună după ce s-a predat. Acolo va fi peticit și iar vor apărea gropi”, spune un sătmărean.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

 

 

2 comentarii

  1. y Răspunde

    Da, și asta este din capitolul ”Muncim mult și prost”. Domnul primar și domnul sitimenajer parcă a promis că lucruri din astea nu se vor mai întâmpla. Parcă.

  2. ghita Răspunde

    ce surpriza, asta asa se face de cand stiu ca exista un oras de floc in tara de rahat si nu cred ca se va schimba ceva curand, sau vreodata, poate bomba atomica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.