Ultima actualizare: azi, 09:29

Locale

FOTO& VIDEO. Circa 40 de persoane au protestat la Satu Mare. Toţi pentru justiţie

Circa 40 de persoane au protestat în această seară în centrul municipiului Satu Mare faţă de schimbarea legilor justiţiei, dar şi a PSD şi ALDE.

Protestatarii, printre care mai mulţi membri PNL, dar şi persoane fără interese politice, s-au adunat în faţa Tribunalului, de unde au pornit spre sediul ALDE şi ulterior spre sediul PSD.

Aceştia au scandal lozinci împotriva guvernului, a liderilor PSD şi ALDE, Liviu Dragnea, respectiv Călin Popescu Tăriceanu. Nici lideri PSD locali precum Ioana Bran sau Gabriel Leş nu au scăpat de protestatari.

După turul pe la sediile celor două partide, protestatarii au reveni la Palatul de Justiţie, unde au afişat pancarte în formă de palmă, cu inscripţia “Toţi pentru Justiţie”.

 

14 comentarii

  1. Cetățeanul turmentat Răspunde

    Cunosc o grămadă de (foști) pedeliști care se vor reveniți la butoane (ca directori de instituții de stat).
    Ce fain că mulți dintre foștii băsiști au rămas în afara Parlamentului.
    Ăia care au închis spitale și școli și care au tăiat salarii ca să facă investiții?
    Că era și mare nevoie de terenuri de fotbal în pantă sau de telegondole!

  2. vesel Răspunde

    asta e cenzura stimata redactie, dar la cat a-ti mai ramas pe acolo, nu dureaza mult si va desfiintati singuri.

    • trist Răspunde

      Sa invatam putina gramatica:

      Eu am ramas
      Tu ai ramas
      El/Ea a ramas
      Noi am ramas
      Voi ati ramas
      Ei/Ele au ramas

      Deci ma cretin de vesel ati ramas se scrie impreuna.

  3. pastorita Răspunde

    Nu manifestatia este problema,ci faptul ca toti cei care ies,nu au habar decat din vorbe despre legile justitiei! Ahh,ai citit proiectul si aduci punctual argumente pro sau anti,este altceva! Dar sa iesi la comanda,pt ca sa faci pe plac altora,e regretabil pt respectul de sine!!
    Parerea mea despre acest PSD care de cand a venit si vrajeste poporul cu promisiuni,este ca ori nu este lasat sa isi faca treaba ori nu vor sa isi faca treaba din cauza intereselor proprii si ale prietenilor care i au sustinut ,si acum isi cer rasplata!!!
    Daca se vor a fi niste comunisti cu fata umana,nu au inteles conceptul comunism¡!!?
    In comunism era toti pt unu,si unu pt toti!! In comunism era prioritar grija de cetatean,copii batrani! Acum??? Mor copii de rujeola,ei se bat pt osul lor?? Spitalele nu au medicamente,ei cu osul lor!?? Ajutorul social este mai mare ca o pensie de contributivitate de 30 de ani!!!?
    Mergi pe strada,esti talharit,violata,copii ii trimiti la scoala si dealeri de droguri,pedofilii sunt in jurul lor!??? Taxele,impozitele,toate birurile sunt pe cetatean iar politicienii au scutiri!??? Sau construit mall- uri pt a distribui mancarea infecta,care baga in spital zeci de cetateteni si copii??
    Nu mai avem loc de publicitate la medicamente fara efect,dar cu preturi de iti vine boala si mai rau pe tine??
    Nu iesim pt toate astea,dar iesim pt legile justitiei????
    Suntem normali la cap?? Ce fel de popor suntem? Ne dam in cap unul la altul??? Ne vindem unul pe altul,pt propiul interes???
    Mai vad la unele porti pus steagul romaniei,in semn de ce??? De patriotism??? Patriotism pt ce? Pt tara? Cati din ei stiu ce este patriotismul??
    Ahh poate manifestatii contra legilor justitiei???
    Dar pt copii care cad prada dealerilor de droguri,si din incostienta ajung la fapte grele,apoi in inchisoare??? Cine e de vina,dealerul sau copilul?? Dar traficul de carne vie? Dar pedofilia? Dar cetateni care mor din lipsa banilor,a medicamentelor,a mancarii,a caldurii in toiul iernii,dar a cetatenilor care si-au pus streangul de gat,datorita ratelor la banci!?? Dar celor care li sau inchis micile afaceri,datorita marilor concerne care devoreaza tot in jurul lor??? Si multe altele!!
    Toate se intampla sub nasul noatru zi de zi,dar ne deranjeaza legile justitiei desi nici macar nu se cunoaste continutul proiectul???
    Ahh,daca se cerea sa se dea publicitatii sa stie cetateanul ce este si cu ce este de acord sau nu,da era logic!! Dar asa??? Se vede de pe marte ca sunt interesele celor care au pierdut osul de ros!!!!?

  4. filiala repetentilor Răspunde

    Marele actor Oros, pe vremuri cînd era un mic directoras la teatru era lingalui Marcelei P, un miting contra ipocriziei vrem

  5. Jan Răspunde

    Asta credeti voi ca protestati “pentru justitie”.
    In realitate – dar voi nu va dati seama – protestati pentru mentinerea puterii discretionare a procurorilor si judecatorilor de a comite abuzuri pe seama vietii oamenilor, fara sa raspunda pentru aceste abuzuri.
    Pentru procurori si judecatori , “nimeni nu este mai presus de lege” nu este altceva decit o lozinca ieftina.
    Pentru astia protestati voi ( dar sigur fara sa va dati seama …) !

    • Tataye Răspunde

      Da, așa este! Mulțumim, mare maestre, că ne luminezi mințile întunecate!
      Așa ne vrea usl-ul: mulți și proști!

    • cârcotaş Răspunde

      Dar nu pentru asta se protestează,ci pentru a împiedeca subordonarea procurorilor faţă de ministrul Justiţiei adică faţă de politic.Cei dovediţi că abuzează trebuie excluşi din parchet şi deferiţi justiţiei.Unui cetăţean curat n-are de ce să-i fie frică,nu se fac dosare din nimic.Politicienii vor să se revină la situaţia din vremea lui Năstase de ţară coruptă fără corupţi.Vă mai amintiţi protestul PSD în frunte cu Năstase de pe treptele parlamentului pt. a-l apăra pe Bivolaru?Acum se încearcă o metodă legală de a face acelaşi lucru în beneficiul întrgii clase de corupţi.

  6. lingcurumarcelei Răspunde

    sorin oros nu mai bine spui tu cum tiai dus pe nevastata in chicago pe bani de la teatru?

    • corector Răspunde

      ,,cum ţi-ai dus nevasta” sau ,,cum ai dus-o pe navastă-ta”…Analfabeţii şi agramaţii n-au voie să fie justiţiari.

  7. actor Răspunde

    Oros este o rusine mare pntr teatrul de nord

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.