Ultima actualizare: azi, 19:08
Locale

FOTOGALERIE. S-a deschis târgul de nunţi de la Veneţia. Ce pot vedea viitorii miri

În plănuirea nunții, participarea la un târg în domeniu poate fi cel mai util lucru pe care l-ați putea face. Târgurile de nuntă sunt informaționale, utile și pline de creativitate, oferind nenumărate idei cu privire la tot ceea ce înseamnă o nuntă desăvârșită.

Din fericire, sătmărenii nu trebuie să se deplaseze în alte orașe sau țări pentru a putea participa la un astfel de eveniment. În acest weekend, Târgul de Nuntă se desfășoară acasă, în Satu Mare, la Restaurantul Veneția. Startul s-a dat astăzi și va continua până mâine seară, la ora 20.00.

Viitorii miri au început călătoria în fascinanta lume a nunților de poveste. Miresele s-au răsfățat cu o gamă diversificată de rochii de mireasă, unele semnate chiar de celebra Ioana Călin. De asemenea, decorațiunile florale, serviciile foto-video și diverse obiecte decorative i-au fascinat pe cei prezenți la târg. Un minunat cadou de crăciun pentru cei a căror nuntă urmează să se desfășoare.

Târgul de nuntă le oferă tinerilor șansa de a se întâlni direct cu oameni experimentați în domeniul nunților. Este o oportunitate extraordinară, care nu trebuie ratată. Motiv pentru care, viitorii miri sunt așteptați și în cursul zilei de mâine să se bucure de toate surprizele de pregătite de organizatorii Târgului de Nuntă.

Târgul de Nuntă este organizat la Restaurantul Veneția din Satu Mare, situat pe bulevardul Lalelei, nr. 1. Se defășoară între orele 10.00 și 20.00, intrarea fiind liberă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Programul instituţiilor publice de sărbători

Primăria Municipiului Satu Mare aduce la cunoștința cetățenilor programul special de sărbători al Direcției de Impozite și Taxe Locale și...

Închide