Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Impact frontal între două mașini. Un șofer beat a gonit pe contrasens

Impact frontal între două mașini. În cursul zilei de ieri, marți, 26 decembrie, polițiștii din cadrul Serviciului  Rutier Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, în localitatea Medieșu Aurit.

Din verificările efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un conducător auto, de 41 de ani, din Medieșu Aurit, pe fondul neadaptării vitezei în curbă, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, de 27 de ani, din aceeași localitate. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto.

Ambii conducători auto a fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ la femeie și de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat la bărbat. Totodată, li s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În toate cauzele se efectuează verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa – IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. Nicolae Răspunde

    Nu pot sa nu sesizez faptul ca mai nou nu dati marca masinilor implicate in accidente. De ce oare ?. Din articolul de mai sus reiese ca un conducator auto a intrat în coliziune cu un autoturism. Conducatorul auto era cumva cu trotineta ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.